1 Ostatnio edytowany przez hororus (2008-10-27 17:37:53)

FOR SALE. Cena do uzgodnienia. Stan jak widzicie, choć koperta i naklejka są bardziej pożółkłe niż widać na zdjęciu.

http://images42.fotosik.pl/24/372e49a926cdd0ba.jpg

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

2

Hej, no co jest??? Wszyscy to mają, czy mają to w głębokim poważaniu??? Co za ludzie ;-) Nie mówcie, że kryzys przeniósł się nawet na nasze forum (?)

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

3

...w Tesco dają ten tytuł gratis do każdej foliowej siatki na zakupy;);)

gep/lamers^dial

4

hororus napisał/a:

Nie mówcie, że kryzys przeniósł się nawet na nasze forum (?)

No wiesz... Ja ostatnio nie szaleje z zakupami jak dolar jest po 3 zeta :/

5

Mają, mają, pirata, oryginał niepotrzebny jak pirat tak samo chodzi.

6 Ostatnio edytowany przez hororus (2008-10-29 00:22:27)

gepard napisał/a:

...w Tesco dają ten tytuł gratis do każdej foliowej siatki na zakupy;);)

no to jest, normalnie, policzek w twarz (całej ekipy filmowej) ;-)

To zróbmy tak. Oddam za 5 dyszek, a siatkę dorzucę gratis (z Billi, nie z Tesco. Tesco sucks).

7

Ile? Przepraszam, ale cena z dupy straszliwie.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

8

Tak se strzeliłem. Jak to mawiają starzy handlowcy, zawsze warto spróbować:-) Dlatego tez napisałem, że cena do uzgodnienia.
Poza tym siatki z Billi są drogie :-) Jak nie to nie, może znajdę chętnego na allegro.

9

Ty chcesz za to jeszcze pieniądze? Przecież za utylizację płaci ten, kto się pozbywa, a nie ten kto utylizuje ;)

10

ooo proponuje tak negocjacje prowadzić ze Zbieraczem Kartridży...będzie kupa śmiechu i złości;););)

gep/lamers^dial

11 Ostatnio edytowany przez nosty (2008-10-29 22:37:23)

@gepard  - smiechu to rozumiem (juz sie przyzwyczailem ;) ale czemu zlosci?? O_o
Ja nie jestem agresywny, agresywnosc 1...

Ta gra mnie akurat nie interesuje. A ceny nie komentowalem, bo widzialem juz rozne...
Kupa zlosci to by byla, gdybys starego carta do 2600, ktorego wyrzuciles na smieci w foliowej torbie, zobaczyl pozniej na eBayu np. za $2000 ;P
A tak bywa.

12

Czyli wszystko przez smietnikowych zbieraczy?! To oni winduja ceny! Ze tez dopiero mi to uswiadomiles...:rolleyes:

13

nosty - jestem z Tobą ;-) Solidaryzuję się w kwestii zbieractwa w 100%
A cena, mój boże. Życie. To była luźna propozycja. A Polaczki od razu, że sprzedającemu odjebało. Jestem uczulony na takie uwagi - zbyt wiele razy przyszło mi wysłuchiwać bezmózgów, którzy przychodzili np. kupować mój samochód i wymyślali pierdoły tylko po to żeby zbić cenę, albo po prostu żeby sobie pomarudzić. Ot taka cecha narodowa. Ostatnio ktoś tu sprzedawał archona na karcie, otwartego, wydanie niebieskie (o ile było inne) w stanie wizualnym dobrym (subiekcja) i życzył sobie 60pln. Takiego samego, tylko nowiutkiego sprzedałem za niecałe 60. A zdobycie tego karta nie graniczyło z cudem, szczególnie gdy dolar kosztował 2 zyle. Zresztą teraz też nie jest to problematyczne tylko trochę droższe. Ale ktoś kto destrukcyjnie traktuje swoje zdobycze i defloruje opakowania z folii nie jest w stanie zrozumiec osób, które swoje kolekcje trzymają w tabernakulum. To tyle.

14

Prewencyjnie wypisuje sie z tego watku.
Uprzejmie prosze nie kierowac w nim juz postow (dowcipnych / uszczypliwych / jawnie zlosliwych / pelnych litsosci / wspierajacych / solidaryzujacych) w moim kierunku.

Dobry humor i spokoj ducha beda mi dzisiaj wybitnie potrzebne, wiec wole nie ryzykowac ;)