Hejka!

Tata był dzisiaj sprawdzić, czy sala (świetlica na działkach) na przyszłoroczną Grzybsoniadę jest od 1 do 3 maja wolna. No i niestety okazało się, że nie jest :( Natomiast na dzień dzisiejszy wolny jest termin o tydzień wcześniejszy, tj. 24-26.04.2009r. W związku z tym mam do was pytanie - co dalej? Robić zlot w ostatni weekend kwietnia? A może w jakimś innym terminie? Mogę też spróbować poszukać innej sali, jednak w tym przedziale cenowym ciężko będzie coś znaleźć, więc wejściówki mogłyby powędrować w górę. Ostatecznie edycji 2009 może się zwyczajnie nie odbyć... :(

Wszelkie sugestie / opinie / pomysły mile oczekiwane.

grzybson/SSG^NG

2

Myślę, że dylemat typu przesunięcie terminu imprezy a nieoganizowanie tejże jest nie na miejscu. ;)

Osobiście dla mnie końcówka kwietnia moze być - to w sumie tylko jeden do dwóch dni urlopu, można wrzucić w planowane.

A co do innej sali... nie wiem, działeczki mają swój niepowtarzalny klimat... ale awaryjnie możesz popytać.

I Ty zostaniesz big endianem...

3

Wymieniłem po prostu wszystkie dostępne opcje. Zaś klimacik działeczek jest niezaprzeczalnie niepowtarzalny ;) A propos: Pinek - siatka maskująca czeka ;)

grzybson/SSG^NG

4

Jeśli już to chyba fajniej by było tydzień później - większa szansa na lepszą pogodę,  a i portfel odpocznie po Foreverze.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

5

Właśnie, jeśli się da, to tydzień później.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

6

Przychylam się zatem do propozycji przedpiśców. :)

I Ty zostaniesz big endianem...

7 Ostatnio edytowany przez grzybson (2008-10-23 18:40:02)

Tydzień później - nie wiem czy jest wolny. "Biuro" świetlicy jest tylko we wtorki, także za tydzień pojadę się dopytać.

grzybson/SSG^NG

8

Grzybson - temat mnie mocno zmartwił !:(
Gdzie ja będę w Mega lo Manię grał ??;)

Jak najbardziej popieram pomysł Delyego - imprezka musi się odbyć oraz termin późniejszy jest jak najbardziej lepsiejszy.

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

9 Ostatnio edytowany przez zaxon (2008-10-22 13:09:03)

Qrde, szkoda ze tak wczesnie, bede w maju w Czestochowie ale pozniej. Komunia chrzesniaka w ostatni tydzien maja , wiec bardzo chetnie bym zajrzal jesli mozna i termin sie na pozniej przesunie.

P.s. Dzieki za podanie klawiatury Pinowi.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

10

Grzybson, nie poddawaj się, jak się to zwykło mawiać "w maju na haju" także wchodzę w to!
Termin majowy++ mi również odpowiada 100%

11

"tydzię" po - w sam raz - bo widzę, że siatka czeka :)

Kontakt: pin@usdk.pl

12 Ostatnio edytowany przez grzybson (2008-10-29 15:10:53)

Byłem dzisiaj w Biurze Świetlicy. Wiecie co? Okazało się, że komuniści pozajmowali nam większość terminów w maju. Jedynym wolnym okazał się być 29.05-31.05 maja (czyli ostatni weekend miesiąca). No i wolny jest ten ostatni weekend w kwietniu
Od terminu majowego do Głuchołaz (zakładając, że wypadną w ostatni weekend lipca) wychodzi 9 tygodni. Zaś od Forevera to ostatniego weekendu kwietnia wychodzi sześć tygodni. Dla odpoczynku portfela termin majowy wydaje się być korzystniejszy.
Zaklepałem więc wstępnie termin 29-31.05.
Słowo "wstępnie" oznacza, że nie pani w biurze nie miała kluczy do szafy, gdzie ma zeszyt z rezerwacjami i wzorami umów, zanotowała w innym miejscu rezerwację, umowa zostanie spisana za tydzień. Także jeśli ktoś ma zastrzeżenia do ostatniego weekendu moja, to będzie można zmienić na ostatni weekend kwietnia.

Uff, ale się rozpisałem....
Zaxon: wygląda na to, że twoje pokorne modły zostały wysłuchane i załapiesz się na zlocik :)

Pytanie zasadnicze - Pasuje wam ten termin?

PS: pisząc komuniści mam na myśli dzieciaki, co przystępują do I komunii. Tak dla jasności :)

grzybson/SSG^NG

13

Nie ma to jak zaśpiewać o, o-o, o-oooo-o, o-o, ooo-o, o, ooo-ooo-o! przed sesyjką! Będę na 100% choćby prało żabami.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

14

Noo i cool, zawsze lubilem klimat dzialkowy, a ktore dzialki tak swoja droga?

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

15 Ostatnio edytowany przez grzybson (2008-10-29 21:00:27)

Epi: to będzie nas dwóch ;) (chociaż kto wie, może i więcej...)

Zaxon: R.O.D. im "1 Maja - Wolność" (kiedyś samo "Wolność", ale doszło do fuzji dwóch ogrodów), ul.Olsztyńksa, rzut beretem od stadionu zużlowego.

PS:A co inni na termin 29-31.05?

grzybson/SSG^NG

16

szykuje urlopa!

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

17

A wiem gdzie. Jak wyglada sprawa z kosztami?  Jako ze recesja opanowala rynki zachodnie wole sie nastawic.

18

Mi pasuje każdy termin także jak już wspominałem - do zobaczenia Grzybson :-)

19

We wtorek podpisałem umowę na 29-31.05.2009r. Tak więc sprawy terminowe uznane zostają za zamknięte. Wkrótce przygotuję zaktualizowaną wersję strony zlotu.

grzybson/SSG^NG

20

Zapisane w kalendarzu. Dozo w cz-wie!

21

Ponownie ruszyła strona zlotu : http://atari.pigwa.net/party.
Co by nie robić bałaganu i nie mnożyć nie potrzebnie tematów, wszelkie pytania i uwagi proszę pisać tutaj.

grzybson/SSG^NG

22

Super, termin idealnie mi sie zgrywa, zdaze za jednym wyjazdem obleciec komunie chrzesniaka , Grzybsonade i wesele kumpeli, rewelacja.

23 Ostatnio edytowany przez cobra.c64 (2008-11-30 18:56:40)

Ja wybieram się z rodzinką. Na dzień dzisiejszy to 50%-może połączę pożyteczne (zwiedzanie Częstochowy) z imprezą, jednak za wcześnie, aby snuć tak dalekie plany. Czy się uda?, czas pokaże.Chętnie bym się znowu z Wami zobaczyła. Termin mi pasuje na 100%. Poznacie męża i synka. Pozdrawiam.

8 bit rulez!!!

24

No ba! Pamiętaj, że od jednego synka lepsi są dwaj synowie! :)

25 Ostatnio edytowany przez pajero (2008-11-30 23:01:36)

chwalipięta... ;)

o party grzybson  napisał/a:

Z opłaty zwolnione są: kobiety, dzieci oraz osoby mające urodziny w trakcie trwania party.

może rozszerzyć to o: emeryci i renciści, ojcowie samotnie wych. dzieci, maniacy komputerów... to ja się załapie choćby na to ostatnie ;)

A na serio: do laptopa dodaj nagrywarkę - popiracimy, np. SG-Atlantis

Fajnie, że zaxon zawita... to mnie zmobilizuje.