Wrzucilem troche moich zbiorow na Ebaya, moze cos kogos zainteresuje.
http://shop.ebay.co.uk/merchant/rabitka32
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wyprzedaz
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wrzucilem troche moich zbiorow na Ebaya, moze cos kogos zainteresuje.
http://shop.ebay.co.uk/merchant/rabitka32
Ech Zaxon, kiedys (tak kolo Glucholaz) obiecywales mi Atari z 1M... Czekalem, czekalem i cisza. A teraz wystawiasz na eBay i placisz prowizje.
Moze jednak dasz mi jakas cene "kup teraz"? Po co mam Cie snipowac ;)
Nosty, wlasnie zrobilem kolejna. Bedzie juz twoja.Tylko jakos wysylke musze tanio wykombinowac.
wow, Aki+Stereo już w sprzedaży :D
Zaxon - ale przecież masz AKI tylko w wersji beta, mocno okrojoną.
@Zaxon - dzieki. To czekam na opis i rachunek. Tylko nie zapomnij o mnie tym razem! ;)
Ja bym chętnie przytulił XEGS, było spytać napi* zamiast wystawiać - większość byś pewnie sprzedał na pniu :)
Nosty, Dely wysylka do PL Atarki z zasilaczem (ok 4kg) to ok 22 funtow wiec dosyc drogo?? Ale jak ktos chce moge do Polski wyslac. Pajero, beta wersja dziala u mnie wiec jest ok. Ogolnie wyprzedaz robie bo mam maly dolek finansowy i musze zwolnic troche srodkow w miare szybko a nie z powodow rezygnacji z branzy, Atarki dalej bede produkowal. Forme Ebaya wybralem z pospiechu i dla wygody no i od razu dalem znac na forum.
Zaxon, a ile byś chciał za tego XEGS z dorobioną Spartą, 1MB i Stereo + wysyłką? Zasilacz mam :)
Dely prv poszedl
Oks ;)
Zaxxon - a do mnie nie poszedl :(
Caly czas niecierpliwie czekam.
Licytują, więc muszę się odezwać....
Pajero, beta wersja dziala u mnie wiec jest ok. Ogolnie wyprzedaz robie bo mam maly dolek finansowy i musze zwolnic troche srodkow ..........
widać nie sprawdzałeś....
F6 - obecnie do testów
F7 - nie skończone
NumLock - obecnie zwis AKI - NIE DOTYKAĆ !!!!
(będzie ustawiać wyjścia)
Szoda, że wypromujesz AKI-Stereo z wadami kodu....
Proponuję, abyś dodał GRATIS do aukcji w postaci jednorazowego darmowego upgradu AKI (+koszt przesyłki na barkach wygrywającego) albo zdeklarujesz się, że prześlesz finalną wersję wsadu do samodzielnego zaprogramowania....
.... myślę, że to jedyne "dobre" rozwiązanie
Zeby nie robic niepotrzebnego konfliktu i zamieszania zamontowalem w Atarkach normalne AKI. W sumie masz racje ,projekt XAki - Stereo jest firmowany przez ciebie i grupe, nie ma sensu wypuszczac bubla. Z drugiej strony te Atarki ida do moich znajomych wiec nie mam problemu im w razie czego zrobic upgrade softu. Przepraszam ,mam nadzieje ze wszystko ok?
Bałęm się, że "niedopracowany" wsad rozejdzie się w świat, dając zły obraz całości. Teraz wszystko OK.
PS. Ceny sprzętu w UK są dziwnie niskie.... XEGS(full zestaw) za ~17Funtów. (80zł)
Rozbudowany 130XE 1MB + QMEG + AKIStereo za 43Funty - już lepiej (200zł),
ale ten 65XE poszedł poniżej kosztów.... :(
Ja tego nie robie dla zysku, po prostu mam z tego zabawe , nauke i pewnego rodzaju satysfakcje ze o moja atarke po tuningu pytaja sie ludzie z Czech, Sloveni, Wloch , nawet ze stanow z Teksasu. A 65 xe kupilem za 4,60 zl, epromy 128k kupilem kiedys 20 szt za jakies 15 zl, Pokeye w hurcie 4 dolary szt, simmy do 1 mega 4 szt 12 zl, gale (50 szt) udalo mi sie kupic w Stanach za grosze a wlasciwie ich odpowiednik czyli PAL20v8, (cos kiedys zreszta o tym pisalem) i dzieki pomocy kolejnego kolekcjonera w Londynie udalo mi sie zaprogramowac na jego wypasionym programatorze. Straty nie mam, serce troche boli ze sie pozbylem paru ladnyh sprzetow ale coz, zycie. Za tydzien kolejny zestaw sie pojawi na Ebayu.
Update:
Gorzej ze nie mam Atarek kompletnych do przerobki, mam pare dzialajacych ,naprawionych plyt ktore kiedys od Strykera kupilem ale nie mam w co upchnac, chyba w koncu rusze dalej z moim projektem a'la xebox.
Wiem, ja też kiedyś kupiłem Atarkę za 5zł.
Ale dziś 130XE z przesyłką kupisz za 50zł.
I będzie coraz drożej.... więc jak chcesz dalej robić upgrade, nie możesz sprzedawać poniżej "dzisiejszych" cen.
Inaczej zaczniesz dokładać do interesu prędzej czy póżniej...
Pewnie już niedługo (czyt: 10lat) będziemy mieli w obudowach emulce na FPGA...
Hmm, tez nie mam zamiaru cen zanizac, wiem jak trudno teraz u mnie Atarke kupic, straszna posucha na Ebayu, ten emulec widzialem, korci mnie ale za cienki jestem, na to naprawde trzeba poswiecic sporo czasu , zdrowia i zaniedbania zycia rodznnego. Co prawda C64 jest w joysticku, nawet mam w domu wiec sie da ale kiedy?
@Pajero - BEDZIECIE mieli.
Ja nie - mam zapas oryginalow na czesci ;P
Orginaly na czesci? no co ty? N Za pare dni rusza u mnie sklepik z czesciami tez, Freddie, Antic, itp sacalaki sprawne z wylutu testowane , szkoda orginalow , poza tym daj mi na maila specyfikacje bo ci robie Atarke ale nie do konca wiem co ma w niej byc, 1 mega juz jest, stereo jest, aki jest i co dalej?
Orygonaly, ale przeciez nie pisalem ze sprawne nowki. Kiedys kupilem troche Atarek pozostalych z serwisu.
A twoje wylutowane czesci tez pochodza z jakis Atarek, nie? ;)
Maila zaraz wysle.
Moje tez pochodza z obiegu wtornego, jakis czas temu nakupilem chyba z 8 plyt od Strykera, dwie czy trzy reanimowalem, reszta to dawcy.
Za tydzien wyprzedazy ciag dalszy.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wyprzedaz
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 66 zapytań