Mają zacząć wydawać stare gry, tak aby działały na nowych sprzętach.
http://tiny.pl/8g59
Ciekawe czy na Atari coś wydadzą?
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Stare gry w nowych wydaniach
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Mają zacząć wydawać stare gry, tak aby działały na nowych sprzętach.
http://tiny.pl/8g59
Ciekawe czy na Atari coś wydadzą?
I tak nic nie zastąpi prawdziwych, pierwszym wydań (tak jak to miało miejsce w przypadku Yoomp'a). Ostatnio widziałem, że CD Projekt bodajże, sprzedaje klasyczny joystick Competition Pro wraz ze 185 grami na Amigę. No fajna rzecz dla tych co ewentualnie chcą sobie pograć, ale Ci co cenią sobie opakowanie oraz nośnik (kaseta, dykieta, kart) nie doznają jakiejkolwiek przyjemności. Tak mi się przynajmniej wydaje. To jest tak jak w przypadku płyt CD. Miałem kiedyś takiego znajomego, który ogłaszał wszemi wobec, ze ma blisko 3000 albumów na CD. Jako kolekcjoner płyt zrobiłem wielkie oczy i choć sam posiadam blisko 500 sztuk to jednak jego ilość mnie powaliła. Coś mi jednak podpadło i zapytałem się go ile z tych płyt to oryginały? A on mi na to, że chyba mam nie tak pod sufitem żeby oryginały kupować. Skwitowałem to, że tak naprawdę to nie ma ani jednej płyty. Zgrywek w tej gniotowatej jakości mp3 to moge mieć i 10000 ale jakakolwiekpłyta w ten sposób nagrana nie jest płytą w rozumieniu muzyka, słuchacza, kolekcjonera. HOWGH.
P.S. Do osób wiadomych - cały czas próbuję ustalić prawa własności do tytułów wiadomowych. Jak coś będzie wiadome - dam znać
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Stare gry w nowych wydaniach
Wygenerowano w 0.012 sekund, wykonano 47 zapytań