1

Kolejna fajowska rzecz, którego zrzutu nie ma na Atarimanii - Atari Smash Hits 4. Składaneczka wydana w UK w 1985 r. Wszystkie gry na niej mają niestandardowe loadery, szczególnie oryginalny jest ten zastosowany w Kissin' Kousins - jeden blok z ekranem podobnym do Turbo + skrol.

Strona A: Chop Suey MP3 CAS, Kissin' Kousins MP3 CAS.
Strona B: Fire Chief MP3 CAS, Hijack MP3 CAS.
Okładka, insert cz. 1, insert cz. 2

Wszystkie pliki MP3 są sprawdzone i wczytują się na real Atari, pliki CAS (z wyjątkiem Kissin' Kousins, która to po załadowaniu wywala A800Win) działają z emulatorem.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

hej, ja mam kilka Smash Hitów na flopkach, w tym conajmniej widzę jeden brakujący na atarimanii. Dely, możesz podać mi adres do kogoś u nich, kto odpowiada na maile częściej niż raz na kwartał? Wysłałem raz zapytanie czy reflektują na skany, po paru tygodniach odpowiedział jeden z pięciu zaczepionych (z linku 'contacts' na głównej stronie), wysłałem mu parę rzeczy z listą dalszych jakie mam i od tego czasu już długo cisza.

<-- Kontakt przez "E-mail" gdyż albowiem moja skrzynka "PW" jest pełna i zaprawdę nie mam czego usunąć.

--== Kup Pan/i dyskietkę http://www.atari.org.pl/forum/viewtopic.php?id=18887 ==--

3

Niestety, odpowiadają raz na 10 emaili, a wrzucają co piąty dump / skan. Dałem sobie spokój i wrzucam tu.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

4

Spokojnie, wrzucą wszystko, tylko kolejka długa, a część z tego być może nawet już mają.

To, czego rzeczywiście nie ma, można zobaczyć, pobierając z plik tekstowy z podsekcji "Wanted" w "400 800 XL XE".

Poza tym na AM jest nieco fanów 2600 w wersji die hard. ;)

I Ty zostaniesz big endianem...