Komplet PLCC W65C22S6TPLG-14 i W65816S8PL-14

"wszystko się kiedyś kończy......."

2

Straciles wiare w szczesliwe zakonczenie projektu? ;)
Ja mam dwa takie zestawy (o ile nie zardzewialy)...

3

a ja trzymam to, bo większy sens widzę w Warp-7 (bo jest raczej sensowniejszy) :) - a podejrzewam, że procek będzie ku temu odpowiedni :)

Kontakt: pin@usdk.pl

4

ja też mam nadzieję na Warpa ;)

5

Warp7? - czy chodzi o sprzętowy odpowiednik F7 w emulatorze? ;)

6 Ostatnio edytowany przez epi (2008-08-19 21:29:22)

Tak, usuwa on drobną blokadę występującą na płycie komputera Atari, która sztucznie ogranicza (czyt. stabilizuje) jego prędkość. ;)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

7

Stryker - mogę kupić, daj znać na priv. za ile ?

8

Urborg - Warp7 to nie projekt F7. Bardzo ogólnikowo różnica polega na innym taktowaniu - odpowiednio 7 i bodaj 14Mhz;- jednakże Warp7 jest znacząco zgodny w dół w sensie możliwości normalnego uruchamiania czegokolwiek - w projekcie F7 - z czego zauważyłem bywało różnie, a dodatkowo na etapie prototypu karta nie zachowywała się nader stabilnie.

9

ping: pomyliles "projekt f7", z "klawiszem f7 w emulcu" o ktory pytal uborg :]
to jak? rozkreca ktos produkcje/montaz (o ile pamietam trzeba dopasowywac do konkretnego modelu) warp7?

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

10

nie ping - tyle, co pin - to raz :) - a dwa - niczego nie pomyliłem;-

11

jeszcze żadna dopałka oparta o 65816 nie weszło do "seryjnej" produkcji z zegarem nominalnym 14MHz, parę osób posiada Warp-a pewnie różnie taktowanego, Draco jako jednyny miał "obrzezany" F7 Pasia ale już nie ma

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C