Witam

poszukuje dyskietek 5.25. Ma ktos na zbyciu ?

co oferuje w zamian :

- kasie
- wykonanie dogadanego upgrada do Atarki (ram, sparta, stereo)

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro
FKMC /Fan Klub Malej Czarnej/   @Grey

2

Na aledrogo są...

Byl hrozný tento stát, když musel jsi se dívat, jak zakázali psát a zakázali zpívat,
a bylo jim to málo, poručili dětem modlit se jak si přálo Veličenstvo Kat.

3

A ile byś chciał dyskietek za np. spartę ? Oraz czy chcesz HD czy DD ?

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

4

I w jakim wieku jest Kasia? :P

5 Ostatnio edytowany przez sake78 (2008-08-08 22:07:05)

siemka mam dyskietki ze 50 sztuk
dyskietki
nie mam teraz jak sprawdzić a dla mnie i tak za dużo dla ziomala oddam połowe gratis
jak jesteś zainteresowany skrobni na priv ide w kime pzdro

6 Ostatnio edytowany przez pajero (2008-08-08 23:05:19)

sake78:  a boxa na dyskietki byś nie sprzedał ? Może chcesz 1MB w atarku ?

7

Ile potrzebujesz tych dyskietek? mam 2 paczki po 10 ,nowych, plus 4 pudelka uzywanych w boxach  po jakies 30 szt w jednym czekajace na zarchiwizowanie, wymienie sie na gale jak cos.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

8

spoko pajero ale box nie ma kluczyka a tak cały jest skrobni coś to się dogadamy

9

Pajero, jakby co to też mam taki box jakbyś chciał ich więcej ;)

ogólnie to k...a jesień idzie!

10

nosty napisał/a:

I w jakim wieku jest Kasia? :P

Olać w jakim wieku, foty od razu niech daje. ;)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

11

Kasia przechodziła z ręki do ręki, ale pozatym nie śmierdzi

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

12 Ostatnio edytowany przez lotharek (2008-08-10 01:05:02)

TDC - dyskietki 5.25 - maja dzialac na Ca2001 i 1541-II - a co do sparty I NEED YOUr comp....

RESZTA - wam tylko dupy w glowie

ZAXXXON - w jakiej proporcji wymiana ??

serdecznie proszę o maile na lotharek@lotharek.pl z tematem ATARIAREA - inne formy komunikacji zawodzą...
"The worth of all people is dependent on how they spend their life making contributions" - Kano Jigoro

13 Ostatnio edytowany przez zaxon (2008-08-10 13:24:07)

Sztuka za sztuke? Hahaha, zartuje oczywiscie. Mam jedne verbatimy w plastikowym pudelku i folijce 10 szt, drugie memorex, rozfoliowane ,jedna formatowalem ,dzialaja, powiedzmy 2 gale 20v8? Wysylka w ramach oszczednosci z i do Warszawy, moje dziewczyny akurat leca do PL we wtorek.

P.S.  masz gdzies schemat do kmk ide? szukam ale nie moge znalezc.

Dwa korce ziemniaków, gęsich jajek kopa, żeby móc to połknąć, tęgiego trza chłopa. GG3456993

14

Zaxxx

PISZ NA PRIVA lotharek@poczta.onet.pl ;-)

15

lotharek: ok rozumiem, czyli takie jakich ja mam pełno do Atari małego oraz do ST. Ale pytanie ile ich chcesz za np. Spartę i za np. Pamięć (i ile pamięci) To wtedy się dogadamy :)

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

16

Witam kolegę i kolegów po długiej nieobecności.
Mam dyskietkę w ekstra opakowaniu (nówka) ?Basfa?, ewentualnie mogę zrzucić zdjęcie, ale nie pamiętam jak tu się robi?