1

A teraz coś kompletnie z innej beczki - żaden hit, tylko zwykła masówka, z pewnością nieatrakcyjna dla kolekcjonerów. Mimo to, STRASZNIE lubiłem tą grę za czasów magnetofonowania. Zrzucik oczywiście kompletny z oryginalnej kasetki :)

MP3, CAS
Okładka

Przy okazji. Jako, że kolesie z Atarimanii raczą odpisywać na co czwarty email, a wrzucają co dziesiąty dump, w ciągu kilku następnych dni zrobię mini stronę z wszystkimi dotychczasowymi zrzutami gierek.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

2

To była najlepsza gierka w świątecznym nastroju. Co ja piszę - to jest najlepsza gierka na Gwiazdkę !

3

Kiedys jak bylem maly, to 2 razy udalo mi sie wgrac ta gre....i przez 10 dni nie wylaczalem kompa:)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>

4

oj tak, tak ... mialem ta sama zajawke w okolicach swiat ... jakis taki fajny klimat i pomysl tej gry byl :)

5

dely napisał/a:

Przy okazji. Jako, że kolesie z Atarimanii raczą odpisywać na co czwarty email, a wrzucają co dziesiąty dump, w ciągu kilku następnych dni zrobię mini stronę z wszystkimi dotychczasowymi zrzutami gierek.

Świetnie. Przy okazji warto jeszcze podsyłać maintainerowi (opiekunowi?) gałęzi Atari w TOSEC.

Atari 8-bit: 2600, 2600Jr, 7800, 400, 600XL, 800XL, 65XE, 130XE, 800XE, XEGS
Atari 16-bit: 260ST, 512ST, 512ST+, 512STE, 1040STE, 1040STF, 1040STFM, MEGA1

6

Amun-Ra, można ale nie obiecuję że dodam do bazy :D

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

7

Maly_swd napisał/a:

Kiedys jak bylem maly, to 2 razy udalo mi sie wgrac ta gre....i przez 10 dni nie wylaczalem kompa:)

A teraz to niby mały już nie jesteś? ;>

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

8

wtedy bylem maly a teraz Maly -> pierwsza literka juz dorosla:)

My tu gadu gadu, a dziewczyny w Ornecie nic cieplego w ustach od rana nie mialy:) <>