Moje pytanie brzmi czy ta gra wogóle, kiedykolwiek (czyt. oficjalnie) ujrzała światło dzienne na Atari?? Gdzieś (juz nie pamiętam) wyczytałem, że jest to genialna wersja (właśnie ta na Atari), ale w życiu w nią tym komputerze nie grałem. Zresztą w owych czasach wiele było tytułów, o których się mówiło, że są ale nigdy tak naprawdę ich nie było. Osobiście mam tylko tę komodorowską a chętnie zapoznałbym się bliżej z wersją na szaraka jeżeli jest. Any help???

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

2

nie wierze, ze nie chcialo Ci sie sprawdzic:

http://www.atarimania.com/detail_soft.p … ION_ID=652

http://atari.pl/hsc/ad.php?i=1.

3

Eeeehhhhh. Jakoś tak mi nie przysżło do głowy, że trzeba by poszperać po innych stronach. Ledwo co wróciłem z urlopu i nie mogę się wstrzelić w ten pieprzony rytm pracy. Mam depresję pourlopową i nie mogę kompletnie zebrać myśli. Dzięki za pomoc anyway. Ta wiadomość poprawiła mi trochę humor :-)

Gdyby we wszechświecie nie istniały obce cywilizacje to znaczy, że na ziemi istniałaby tylko biała rasa - M.M. Kucharski

4

hororus napisał/a:

Ta wiadomość poprawiła mi trochę humor :-)

Nawet dwa razy :)
Do Admina: Cytowałem pierwszą wiadomość!

hex, code and ror'n'rol
niewiedza buduje, wiedza rujnuje

5

Mono: ale Ty jesteś obeznany z regulaminem ;)
Powinni Tobie tu jakiś medal dać :D

...bo skoro jest czym karać, to nagradzać też czym być powinno ;)

hororus: a wiesz o tym, że to jest naukowo udowodnione, że po powrocie z urlopu spada nam inteligencja ? :) Powaga !

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

6

Mi wszystko spadło po powrocie. Jestem w skandalicznym stanie psychicznym. Do tego pomimo urlopu jestem cholernie zmęczony. BEDZIE WOJNA chyba:-)

7

Atari jest dobre na wszystko ;)

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

8

Tako rzecze Zaratrusta!

9

pytanie do Kierownika: nie dało by się zrobić merge'a tego wątku z tamtym ? Już wolę czytać cytaty odpowiedzi nad cytatami, niż duble wątków.

___
Press play on tape...

10

Nie można niestety.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

11

opcja "szukaj" nie boli i nie będzie podwójnych wątków..