Wlasnie wyczytalem ze od jutra ma byc 30 stopni i pikne sloneczko. Takze konkursy w rzece obowiazkowe!
Ale podobno teraz na poludniu burze i tajfuny!
Rysiek - nie zalalo Cie? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Głucholazy - pogoda
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wlasnie wyczytalem ze od jutra ma byc 30 stopni i pikne sloneczko. Takze konkursy w rzece obowiazkowe!
Ale podobno teraz na poludniu burze i tajfuny!
Rysiek - nie zalalo Cie? ;)
Będę wybiórczy i uwierzę w pierwszą wersję pogody (która również do mnie dotarła) i biorę kąpielówki :) :)
...i nie dotrwaliście do końca prognozy która brzmiała: ....upalnie i słonecznie, jednak spodziewać się można wielu burz i gwałtownych ulew, które moga grozić lokalnymi podtopieniami...":P...oby tylko wyładowania ominęły party place i z 10km terenu dookoła...
U nas puki co pochmurno ale nie pada.
TDC mam już załatwione kolumny i mikrofon więc nie bierz.
rozumiem że i kolumny i głośnik wzorem naszych sąsiadów ze wschodu mają służyć do przegonienia złowrogich chmur znad miasta, tak jak Moskale robią to przy okazji defilady? proponuje wysłać dwa migi dziewiętnaście i trochę związków srebra...:P
gepard: nie trolluj ziom, tylko wsiadaj w pekape i zap.... na party :)
U nas puki co pochmurno ale nie pada.
No to w Wawie to samo...
Dzięki za info z tymi kolumnami, bo już nie wiedziałem co jest...
gepard: będziesz ?
Stan alarmowy przekroczyły rzeki w Zakopcu i Opolu...
http://www.pogodynka.pl/hydro.php
Zabieram rękawki dmuchane i dętkę od traktora.
/me pakuje bikini :)
liczę na ładną pogodę, w Krakowie lejeee.... lejeee....
W Głuchołkach już też pada.
A u nas spoko na razie, ale zimno.
/me pakuje bikini :)
To czekamy na równie ładne zdjęcia z Głuchołazów 2k8 ;) :D
W Głuchołkach już też pada.
Zalało jedyną drogę do Głuchołaz - teraz tylko amfibią....
pajero: jak pisał Gzynio na stronce konwentu: nie ważne czym (amfibią) ale być trzeba ;) :)
Tja, wlasnie obejrzalem prognoze na TVN24, i okazalo sie ze zapowiadane wczesniej na czwartek 30 stopni i sloneczko (ba, kilka dni temu byla mowa o srodzie), teraz przesuna sie o pare dni - na niedziele. "Niż pozostanie z nami dluzej". Krotko mowiac na calym poludniu opady i burze do soboty wlacznie :(((
No ale tvn na 95% sprawdzalnosci pogody...
I jak w tym kraju ma byc dobrze, pytam sie?!
nosty: zamiast sprawdzac na tvn24, czy innym tvnmeteo - http://meteo.icm.edu.pl - najdokladniejsza pogoda dla polski (w wiekszosci przypadkow zgadza sie co do godziny), ale niestety dosc krotkoterminowa (chyba 4 dni w przod)
O widzisz! Jest dobry news - w nocy bedzie 19-20 stopni i o 3 rano przestanie padac.
To juz wiemy kiedy idziemy nad rzeczke :D
Znowu będzie walet squad jak w Ornecie? ;P
W małej polsce nadal lejeee... leeejeeeeee.....
Na chwilę obecną podobno lekko kropi, oto sygnał od naszego agenta, który złożył następujący donos do centrali:
19:17 < WielkiXXXXX> no, 2 krople na 1m2 na minute
;)
...się wybieram ze Stryjkami, ale wszystko w rękach mojego szefa ( tu plwać...). Uparł się, że jestem niezbędny w sobotę w pracy. Jutro będe ostatecznie negocjował. Podobnie jak kluby w polskiej ekstraklasie ( tu plwać...) na dziś jestem w samochodzie jadącym z północy i mam nadzieję, że jutro też tam będę.
prognoza pogody dla party place - piątek, jeszcze trochę popada, a od soboty słońce.. świeci nad nami.. ogrzewa nasze... i tak dalej :)
Gep: no to do zobaczenia :)
no i dupa dupa dupa i jeszcze raz DUPA!....właśnie zbieram się do...pracy...je**** brak wyrozumiałości. Niestety nie będe z Wami pił chłopaki...Miłej zabawy.
To teraz wklejać zdjęcia z niedzielnej rzeczki. ;p
Moje kąpielówki całe party przeleżały w plecaku...
... ale nie żałuję :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Głucholazy - pogoda
Wygenerowano w 0.027 sekund, wykonano 55 zapytań