Wlasnie wyczytalem ze od jutra ma byc 30 stopni i pikne sloneczko. Takze konkursy w rzece obowiazkowe!
Ale podobno teraz na poludniu burze i tajfuny!
Rysiek - nie zalalo Cie? ;)
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Głucholazy - pogoda
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Wlasnie wyczytalem ze od jutra ma byc 30 stopni i pikne sloneczko. Takze konkursy w rzece obowiazkowe!
Ale podobno teraz na poludniu burze i tajfuny!
Rysiek - nie zalalo Cie? ;)
Będę wybiórczy i uwierzę w pierwszą wersję pogody (która również do mnie dotarła) i biorę kąpielówki :) :)
...i nie dotrwaliście do końca prognozy która brzmiała: ....upalnie i słonecznie, jednak spodziewać się można wielu burz i gwałtownych ulew, które moga grozić lokalnymi podtopieniami...":P...oby tylko wyładowania ominęły party place i z 10km terenu dookoła...
U nas puki co pochmurno ale nie pada.
TDC mam już załatwione kolumny i mikrofon więc nie bierz.
rozumiem że i kolumny i głośnik wzorem naszych sąsiadów ze wschodu mają służyć do przegonienia złowrogich chmur znad miasta, tak jak Moskale robią to przy okazji defilady? proponuje wysłać dwa migi dziewiętnaście i trochę związków srebra...:P
gepard: nie trolluj ziom, tylko wsiadaj w pekape i zap.... na party :)
U nas puki co pochmurno ale nie pada.
No to w Wawie to samo...
Dzięki za info z tymi kolumnami, bo już nie wiedziałem co jest...
gepard: będziesz ?
Stan alarmowy przekroczyły rzeki w Zakopcu i Opolu...
http://www.pogodynka.pl/hydro.php
Zabieram rękawki dmuchane i dętkę od traktora.
/me pakuje bikini :)
liczę na ładną pogodę, w Krakowie lejeee.... lejeee....
W Głuchołkach już też pada.
A u nas spoko na razie, ale zimno.
/me pakuje bikini :)
To czekamy na równie ładne zdjęcia z Głuchołazów 2k8 ;) :D
W Głuchołkach już też pada.
Zalało jedyną drogę do Głuchołaz - teraz tylko amfibią....
pajero: jak pisał Gzynio na stronce konwentu: nie ważne czym (amfibią) ale być trzeba ;) :)
Tja, wlasnie obejrzalem prognoze na TVN24, i okazalo sie ze zapowiadane wczesniej na czwartek 30 stopni i sloneczko (ba, kilka dni temu byla mowa o srodzie), teraz przesuna sie o pare dni - na niedziele. "Niż pozostanie z nami dluzej". Krotko mowiac na calym poludniu opady i burze do soboty wlacznie :(((
No ale tvn na 95% sprawdzalnosci pogody...
I jak w tym kraju ma byc dobrze, pytam sie?!
nosty: zamiast sprawdzac na tvn24, czy innym tvnmeteo - http://meteo.icm.edu.pl - najdokladniejsza pogoda dla polski (w wiekszosci przypadkow zgadza sie co do godziny), ale niestety dosc krotkoterminowa (chyba 4 dni w przod)
O widzisz! Jest dobry news - w nocy bedzie 19-20 stopni i o 3 rano przestanie padac.
To juz wiemy kiedy idziemy nad rzeczke :D
Znowu będzie walet squad jak w Ornecie? ;P
W małej polsce nadal lejeee... leeejeeeeee.....
Na chwilę obecną podobno lekko kropi, oto sygnał od naszego agenta, który złożył następujący donos do centrali:
19:17 < WielkiXXXXX> no, 2 krople na 1m2 na minute
;)
...się wybieram ze Stryjkami, ale wszystko w rękach mojego szefa ( tu plwać...). Uparł się, że jestem niezbędny w sobotę w pracy. Jutro będe ostatecznie negocjował. Podobnie jak kluby w polskiej ekstraklasie ( tu plwać...) na dziś jestem w samochodzie jadącym z północy i mam nadzieję, że jutro też tam będę.
prognoza pogody dla party place - piątek, jeszcze trochę popada, a od soboty słońce.. świeci nad nami.. ogrzewa nasze... i tak dalej :)
Gep: no to do zobaczenia :)
no i dupa dupa dupa i jeszcze raz DUPA!....właśnie zbieram się do...pracy...je**** brak wyrozumiałości. Niestety nie będe z Wami pił chłopaki...Miłej zabawy.
To teraz wklejać zdjęcia z niedzielnej rzeczki. ;p
Moje kąpielówki całe party przeleżały w plecaku...
... ale nie żałuję :)
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Głucholazy - pogoda
Wygenerowano w 0.025 sekund, wykonano 70 zapytań