... czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat projektora na party??
mam upsa w razie koniecznosci
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Zloty » Gucholazy - projektor
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
... czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat projektora na party??
mam upsa w razie koniecznosci
Gdybyś choć raz odebrał na GG to byś wiedział.
Projektor mam, gorzej z kolumnami, wzmacniacz mam Diora 20 W, może szkoła pożyczy, ale to nic pewnego.
wzmacniacz mam lepszy i zabieram go na 100%. Końcówka ta, co ostatnio miałem -> aster 2*200W + mixer, więc załatw jedynie głośniki. Okablowanie na wszystkie okazje postaram się zorganizowac. Poza tym, z czego pamietam z rozmowy na priv = to ostatecznie na 100% projektor nie był załatwiony - chyba, że się mylę - wówczas sprawy nie ma ;)
Na party zabieram to, co zwykle + STe :)
Gdybyś czytał odpowiedzi na wcześniejsze swoje pytania, to byś wiedział że ja mam drugi projektor(od małego) tylko jak coś trzeba będzie dorobić kabelek UPS-projektor taki co zrobiłeś na Grzybsoniadzie bo się gdzieś go wcieło. Czy mam zabrać UPS-a tak jak w zeszłym roku czy Ty będziesz jakiś miał?
Ryszard, a czy jakis nadmiarowy monitor/telewizor sie znajdzie?
Zastanawiam sie czy nie wziac Jaga + troche gier... Rzadko mamy okazje wspolnie popykac na tej platformie.
Ale jade "okazja" w 4 osoby, wiec monitora nie zapakuje :/
Nosty: to TV by się przydało :)
zwykle ludzie mają coś takiego ;) więc Rysiek też ma :)
Ja też mogę wziąć swoje carty na jaga o ile będą potrzebne.
Odnośnie głośników to jeśli nic nie będzie (i o ile Gzynio oraz inni nie będą protestować) to ja mam dwie zwykłe kolumienki 3 drożne 2*100W. Mam nadzieję że w partowych obciążeniach nie rozpadną się na kawałki ;)
Wielkość: 65 x 27 x 2? cm.
Nosty monitor i Jaga będę miał na party ,więc weż tylko carty.
TDC co do głośników wypowiem się do jutra ,bo dzisiaj mam porozmawiać z P.dyrektor /brakuje mi też mikrofonu /
PADA MAM 1 - go
Rysiek - a masz dwa pady do Jaga?
Cartow wezme spory zbior, tylko musze nalepic na nie "exlibrisy". Rok temu zgubilem jednego carta i moj jedyny prototypowy interfejs do okularow 3D na smd autorstwa Sebana :/
Nost pad jest 1
To ja biore drugi i ze 20 gier.
To co z tymi głośnikami ? Bo ja nie wiem czy Gzynio i inni się zgodzą na takie pudła oraz zmianę planu jazdy...
I nie mam kabli do nich. Mam jedynie jakiś lichy kawałek kabla, który jest bardzo krótki...
... ale mogę wziąć go mimo wszystko.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Gucholazy - projektor
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 65 zapytań