1 Ostatnio edytowany przez Pin (2008-07-20 15:34:48)

... czy ktokolwiek wie cokolwiek na temat projektora na party??

mam upsa w razie koniecznosci

Kontakt: pin@usdk.pl

Gdybyś choć raz odebrał na GG to byś wiedział.
Projektor mam, gorzej z kolumnami, wzmacniacz mam Diora 20 W, może szkoła pożyczy, ale to nic pewnego.

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

3

wzmacniacz mam lepszy i zabieram go na 100%. Końcówka ta, co ostatnio miałem -> aster 2*200W + mixer, więc załatw jedynie głośniki. Okablowanie na wszystkie okazje postaram się zorganizowac. Poza tym, z czego pamietam z rozmowy na priv = to ostatecznie na 100% projektor nie był załatwiony - chyba, że się mylę - wówczas sprawy nie ma ;)

Na party zabieram to, co zwykle + STe :)

Kontakt: pin@usdk.pl

4

Gdybyś czytał odpowiedzi na wcześniejsze swoje pytania, to byś wiedział że ja mam drugi projektor(od małego) tylko jak coś trzeba będzie dorobić kabelek UPS-projektor taki co zrobiłeś na Grzybsoniadzie bo się gdzieś go wcieło.  Czy mam zabrać UPS-a tak jak w zeszłym roku czy Ty będziesz jakiś miał?

"...Jeśli więc nie traktujemy dysku jako podręcznego śmietnika, w którym przechowujemy wszystko, co tylko wpadnie nam w ręce, to 20 MB starcza nawet z dużym zapasem..."

5

Ryszard, a czy jakis nadmiarowy monitor/telewizor sie znajdzie?
Zastanawiam sie czy nie wziac Jaga + troche gier...  Rzadko mamy okazje wspolnie popykac na tej platformie.
Ale jade "okazja" w 4 osoby, wiec monitora nie zapakuje :/

6 Ostatnio edytowany przez Tdc (2008-07-21 00:29:55)

Nosty: to TV by się przydało :)
zwykle ludzie mają coś takiego ;) więc Rysiek też ma :)

Ja też mogę wziąć swoje carty na jaga o ile będą potrzebne.

Odnośnie głośników to jeśli nic nie będzie (i o ile Gzynio oraz inni nie będą protestować) to ja mam dwie zwykłe kolumienki 3 drożne 2*100W. Mam nadzieję że w partowych obciążeniach nie rozpadną się na kawałki ;)
Wielkość: 65 x 27 x 2? cm.

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P

7 Ostatnio edytowany przez Ryszard Mauersberg (2008-07-21 11:06:58)

Nosty monitor i Jaga będę miał na party ,więc weż tylko carty.
TDC co do głośników wypowiem się do jutra ,bo dzisiaj mam porozmawiać z P.dyrektor /brakuje mi też mikrofonu /

PADA MAM 1 - go

Wiedza na temat tego co było jest niezbędna w celu właściwej oceny tego co jest obecnie ,oraz kształtowania tego co będzie póżniej.

8

Rysiek - a masz dwa pady do Jaga?
Cartow wezme spory zbior, tylko musze nalepic na nie "exlibrisy". Rok temu zgubilem jednego carta i moj jedyny prototypowy interfejs do okularow 3D na smd autorstwa Sebana :/

Nost pad jest 1

10

To ja biore drugi i ze 20 gier.

11 Ostatnio edytowany przez Tdc (2008-07-21 22:44:53)

To co z tymi głośnikami ? Bo ja nie wiem czy Gzynio i inni się zgodzą na takie pudła oraz zmianę planu jazdy...

I nie mam kabli do nich. Mam jedynie jakiś lichy kawałek kabla, który jest bardzo krótki...
... ale mogę wziąć go mimo wszystko.

800XL  XC12  LDW 2000  Portfolio  1040 ST, STE  Falcon 030 (Deskpro)  Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P