Elo panowie i ewentualne panie. Jeszcze dwa miesiące do zlotu, aczkolwiek pomorze się już zaczęło mobilizować, więc nie bądźmy gorsi.
Wiadomo jak czasami się niektórzy wybierają i ile razy się plany jeszcze zmienią.

Wstępnie może powoli pomyślmy kto z kim i za ile. Od razu zaznaczam, że się z kimś chętnie zabiorę czterokołowym środkiem transportu za jakieś ludzkie pieniądze. Co najważniejsze - błagam o miejsce z przodu (kto pamięta, to pamięta moje kolanowe problemy).

Zakładam wstępnie, że pewnie pojedzie Drewniany, Nietoperz (ZAKŁADAM, nie wiem tego :P)... Kombinujemy coś, jakie plany?

Cmoki,
Mess

There's special place for me in hell. It's called the throne.

2

Wy to macie blisko :)

Fajnie będzie zobaczyć znowu te mordki !!!!

3

Ja bym chętnie pojechał. Jaki jest termin tego party?

4

DJ Gruby napisał/a:

Ja bym chętnie pojechał. Jaki jest termin tego party?

http://www.atariarea.krap.pl/party08/

(masz bana na googlach? ;P)

5

Miasta sie wpisuja?

6

a z Warszawy to najlepiej do Opola jechać?

8 bit rulez!!!

7

Pewnie będziecie przejeżdżać przez Sosnowiec/Katowice lub okolice. Czy znalazłoby się miejsce dla jeszcze jednego grzbietu?

8

Ja bede jechal z Wawy w czwatrek i mam jedno miejsce jakby ktos sie pisal.

9

Ja bym byl chetny, jednak pracuje w czwartek do 16-17 wiec nie wiem czy to nie za pozno.

10

Temat nieaktualny, bo Miker sie zglosil z polowica pierwszy. Jakby cos sie zmienialo to dam znac.

11

Kraków coś milczy...

Panowie, zlocik za dwa tygodnie, a my, że się tak wyrażę, nadal jesteśmy w dupie...

12

Cześć.
Dla mnie początkiem podróży także jest Kraków, ale niestety jeszcze nie wiem czy uda mi się wybrać.
Jeśli się uda (będę wiedział w przyszłym tygodniu), to także chętnie skorzystał bym z podwózki.
W razie czego nasze wspaniałe PKP oferuje "fajne", jak najbardziej międzynarodowe, połączenia ;-) Polecam skorzystanie z wyszukiwarki http://rozklad.pkp.pl
Keine Grenze.... W drodze można będzie ewentualnie wypić piwko z atarowcami z Czech.

13

Na to wygląda, że pojadę na zlot. Po drodze z Dąbrowy mogę kogoś zabrać - tyle że nie jestem jeszcze pewny dnia "wylotu".

800 XE + CA 2001; Portfolio; 1040 STfm; Lynx II
Psion Organiser II XP, LZ64; Series 3a, 3c, 5mx; Siena; Workabout; HP 95LX, 200LX, 620LX; Amiga 1200; Amstrad NC100, NC200; Game Boy Color
http://palmtop.cosi.com.pl -- nie tylko o Atari Portfolio

14

dEnter napisał/a:

Cześć.
Dla mnie początkiem podróży także jest Kraków, ale niestety jeszcze nie wiem czy uda mi się wybrać.
Jeśli się uda (będę wiedział w przyszłym tygodniu), to także chętnie skorzystał bym z podwózki.
W razie czego nasze wspaniałe PKP oferuje "fajne", jak najbardziej międzynarodowe, połączenia ;-) Polecam skorzystanie z wyszukiwarki http://rozklad.pkp.pl
Keine Grenze.... W drodze można będzie ewentualnie wypić piwko z atarowcami z Czech.

Bo szukac z pkp trzeba umiec ;)
W zeszlym roku, tez tak mialem, ale po paru minutach znalazlem alternatywna trase z 4 przesiadkami

Bialystok->Katowice
Katowice->Gliwice
Gliwce->Kedzierzyn Kozle
Kedzierzyn Kozle->Nysa
Nysa->Glucholazy

Fakt, ze ostatni odcinek byl czeską "cichunką" ale w doborowym towarzystwie :)

15

Na chwile obecną mam dwa wolne miejsca na trasie Kraków-->Głuchołazy. Jeśli ktoś jest chętny to niech się zgłasza. Z tego co mi Pin mówił to wychodzi ze również będzie miał dwa wolne foteliki w swojej klatce. Jeśli Rysiek otworzy budę już w czwartek wieczorem (jak w latach poprzednich) to właśnie tego dnia planujemy start (ok 20-tej).

16

No to ja się z Drewnianym zabiorę w takim wypadku.

17

ja mam skład taki: ja :), Iwona, Mess. Teoretycznie jedno miejsce wolne z tym że uprzedzam, że z racji na klatkę w aucie nie będzie z tyłu wiele miejsca :D

Kontakt: pin@usdk.pl

18

Właśnie panowie, jedziemy konwojem?

19

Ze mną na razie jedzie tylko Epi i w jestem za jazdą konwojem, zawsze to weselej:)

20 Ostatnio edytowany przez Pin (2008-07-16 10:44:26)

jedziesz za mną :) - lecz pamiętaj, że zamiast płynu do spryskiwaczy wlej sobie benzynę. Gubię troche olej :):):)

Ntp :) - to jak. Epi partycypuje w całokształcie kosztów przejazdu?? :D

Kontakt: pin@usdk.pl

21

O, ktoś dzwoni.
Pewnie któremuś się chce lać...

...

- Halo?
- Zatrzymaj ten pojazd, gdyż chce mi się szczać...

22

Ntp/Pin - prosze o rezerwacje jednego ladnego duzego stolu w Waszej okolicy - na party powinienem pojawic sie w piatek okolo 21:00

Ci, którzy przemawiają w imieniu Boga powinni pokazać listy uwierzytelniające. J. Tuwim

23 Ostatnio edytowany przez Ntp (2008-07-16 12:04:08)

Pin: kto za kim będzie jechał to się jeszcze okaże;) Ty do kosztów doliczyłeś te strugi oleum?:D Btw. jazda w klatce - bezcenne!:)

Piguła: Załatwione.

24

Ej, to jak nas jest 3 u Pinoczeta, Ntp ma tylko Epijaka... to nie bardziej by się batmobilem opłacało jechać?
Wiem, że Marcinek "kocha" Pinokiowe klamoty, ale może byśmy się dogadali?
To spore autko jest w sumie.

25

Jeszcze wam sie z 5 osob dopisze i ze 6 wypisze znajac zycie ;P