Jak w tytule - wersja BOX w stanie dziewiczym, nigdy nie otwierana, w oryginalnej folii z zawieszką. Stan bardzo dobry do idealnego. Mam na zbyciu kilka egzemplarzy. Cena 50zł z dostawą do domu :). Decyduje kolejność zgłoszeń (o ile będą :D).
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » EASTERN FRONT box w folii nieotwierany - sprzedam
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Jak w tytule - wersja BOX w stanie dziewiczym, nigdy nie otwierana, w oryginalnej folii z zawieszką. Stan bardzo dobry do idealnego. Mam na zbyciu kilka egzemplarzy. Cena 50zł z dostawą do domu :). Decyduje kolejność zgłoszeń (o ile będą :D).
Niedawno taką kupiłem na Allegro, może to nawet było od ciebie. Mój egzemplarz jednak szybko przestał być egzemplarzem kolekcjonerskim - otwarłem go :). Muszę jednak powiedzieć że to niesamowite wrażenie otworzyć nowe pudełko z grą na Atari. W środku oprócz kartridża jest ładnie wydana instrukcja do gry oraz mapa (info dla kolekcjonerów którzy nie chca swojej wersji otwierać ;)).
hmmm. Widzę, że masz pierwszą wersję. Ja mam tę poprawiającą bugi i ulepszającą AI (niebieskie wydanie). Jakbyś się chciał wymienić to może się dogadamy. O ile w między czasie jej nie sprzedam. Mam tylko 2 sztuki (jedna oczywiście dla mnie). Oczywiście nówki, na kartach, box , folia i akie tam pierdoły.
Luknij w skrzynkę na AA.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » EASTERN FRONT box w folii nieotwierany - sprzedam
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 54 zapytań