1

Hejkum!    Ankiety robil juz nie bede, bo pozniej i tak sa rozbierznosci nikt sie nie moze zdecydowac wiec ustalam date next sztabu na 12 lipca 2003 roku.   

Ale ... wlasnie mozemy tez w tym miechu sobie darowac.   Przed orneta moga wam, nam byc weekendy potrzebne ....   

Jak myslicie ??   
Robimy w tym miechu sztaba czy nie ?

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

2

Tego dnia akurat to ja bede sie opalal w Wloszech :)
Czyli jak widac nie bedzie mnie na sztabie.

.... a Mega czeka ;)

Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.

3

A ja bede lecial samolotem na Krete..... ;)

ps. A Ty Pecus miales robic stacje moja i Dely'ego w czasie urlopu a nie sie opalac we Wloszech... 8)

4

A ja mam dlugi urlop poprostu - opalal sie bede w trakcie jego pierwszej polowy  :)

5

A ja bym przyszedł... Ale czy tylko ja?

Sikor umarł...

6

A ja mam dlugi urlop poprostu - opalal sie bede w trakcie jego pierwszej polowy  :)

A w drugiej bedziesz robil stacje?

7

Pecus, przedzwonie do twojego szefa zebys przed podpisaniem przez niego urlopu MUSIAL pokazac mu zrobione nasze stacje !

BTW, ja tez bym mogl przyjechac - nie mam szkoly i innych przeszkadzajek ;)

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

8

ja przybędę...tym razem pracuję do 16tej... :?
czyli o 17nastej pojawie się...
8)
jeśli sztabik się odbędzie.... :rolleyes:

9

Będę.

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

10

Ja też się wybieram :)

I Ty zostaniesz big endianem...

11

to o której godzinie i gdzie sie ustawiamy?

12

Bede na Sztabie na pewno.
Cobra
Commmodore Scene

8 bit rulez!!!

13

Mnie nie zabraknie na pewno. Może spotkamy sie tam gdzie ostatnio (u Zygmunta)?

Zawsze mam rację, tylko nikt mnie nie słucha.

14

no wlasnie, gdzie i o ktorej !

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

15

chlopaki.   ... mnie po raz pierwszy niestety zabraknie.  Wypadlo mi cos naglego ;((  wiec ustawcie sie jak chcecie. Jesli ew. uda mi sie jakos wieczorem wracac do domu to sie zdzwonim.

16

Oki, no dobra to o 17tej pod Zygmuntem, a potem ustalimy gdzie się przeniesiemy.

Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

17

Pozdrawiam sztabowcow z Wloch! Roaming GPRS i N7650 z Opera na pokladzie rzadzi. Jak widzicie dla Was nie licze sie z kosztami!

18

PecuŚ szybko wracaj na sztaba!  ;)
To rozumiem że 17 pod Zygmuntem! ;)

qrde po wczorajszym trochę się u mnie zminiło... nie wiem czy przyjdę na sztaba bo siedzę w domu cały obolały....
tak ładnie "walnąłem" z rowerka na plecki że szok....naszczęście karetka przyjechała szybko :twisted:
na szczęście tylko jestem poobijany... ;)

19

I po sztabie. Kto nie był stracił: http://syzygy.atari.pl/sztab.jpg  :twisted:
Piliśmy: http://syzygy.atari.pl/winko.jpg  :lol:
Czy ktoś mi powie jak wróciłem do domu???  ;)

20

Karta bywalca ??? oczymś nie wiem ???    mi tez sie chyba nalezy chlopaki ;(((   tak wogle to opowiadac jak tam bylo, kto byl i co sie dzialo ??

21

Było całe mnóstwo osób, czyli:
Sikor, Lizard, Miker, Cobra i ja.

Co się działo?
Wasza strata, a działo się, że ho, ho...

zresztą pytanie Lizarda świadczy prawie o wszystkim.

X - tobie się należy Karta Organizera.

P.S. As wraca do normy. Czekam teraz na posta, że na następnym będzie na 100%...  :lol:

Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

22

tak powoli wracam do normy.... ;)
zostało mi jeszcze 9 dni zwolnienia(l4) z 14nastu... :rolleyes:
mam już dość siedzenia w domu .. :rolleyes:
wiem że czasami trudno uwierzyć w coś takiego tylko czemu bolą mnie plecy :lol:  ;)

23

Karta bywalca ??? oczymś nie wiem ???    mi tez sie chyba nalezy chlopaki ;(((   tak wogle to opowiadac jak tam bylo, kto byl i co sie dzialo ??

A tak, X-Ray-u... Miałeś dostać cały pakiet - bo raczej bywasz na wszystkich. Ale może na $0b uda Ci się je przekazać - pod warunkiem, że będziesz je rozdawał. Ale tylko tym, co są na sztabie ;))

Sikor umarł...

24

Może jednak zdecydujemy się na sztaba w sierpniu? Proponuję tak na chybcika w najbliższą sobotę (09.08), kiedy to jeszcze będzie Pinek w Warszawie. Jemu by się to spodobało.

25

Ja jestem za... Wszak to może się szybko nie powtórzyć. Proponuję Szczęśliwice - piwo jak nad Wyschłą (cena), ale nie chrzczone (przynajmniej nie tyle)...

Sikor umarł...