1

Jak w temacie kupie joystick sv-127 TOP STAR , fajnie by było jakby ktoś miał pudełko do niego.

2

A pudełkowy SV-124 Cię nie interesuje? ;)

wszystkie trzy strony świata

3

Kiedyś dawno miałem tego TOP STAR i według mnie to bardzo dobry joy , chciałbym kupić go do atarynki ;)

4

Lt_Bri: Mnie by zainteresowal, moze bedziesz w Glucholazach to bysmy zrobili deal. Pudelko mnie nie interesuje wiec nie muslabys wiezc.

5 Ostatnio edytowany przez Dracon (2008-07-01 17:23:55)

Świetny joystick, najlepszy jaki używałem do 8-bitowego Atari, do grania i... rysowania (ongiś). Bardzo solidna i efektowna (przezroczysta obudowa) konstrukcja.  Mam go gdzieś upchanego do dziś, trochę "sfatygowany" (sporo przeżył, hehe), ale oczywiście jest nie do odstąpienia.... :]

Kiedyś reklamy TOPSTARA widziałem w TOP SECRET lub BAJTKU i przypominały dosyć to, co było na pudełku do niego. ;)

6 Ostatnio edytowany przez maw (2008-07-02 10:31:11)

Gotham, patrz: http://allegro.pl/item393184939_2_x_joy … ckjoy.html

//EDIT: moja pomyłka: tam jest nie sv-127, a sv-126 (za szybki byłem)

___
Press play on tape...

7

Pisz na temat. Przeciez tam nie ma tego czego chce Gotham.

8

@Gotham: allegro quickjoy top star - tym razem pojawił się jakiś bez numerku  - czy to ten ?

___
Press play on tape...

9

właśnie tego joya licytuje :D Zobaczymy co z tego będzie;)

10 Ostatnio edytowany przez maw (2008-07-03 17:25:53)

ok, to ja sobie daję spokój - jednego konkurenta będziesz miał mniej :)

___
Press play on tape...

11

Dzięki ;) kiedyś na aukcji widziałem jeszcze jeden przezroczysty joystick tej same firmy tylko innej konstrukcji też chce go ustrzelić , dodatkowo chciałbym kupić atari STE tylko nie wiem jaka jest rozsądna cena za ste.

12

Myślę, że 100-150 zł za 1040STE to rozsądna cena.

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.