Szukam jakiejs sensownej alternatywy dla iTunna
Znalazlem Plugin do Winampa ale jakos nie do konca on dziala przy moim iPodzie.
Co mozecie polecic ???
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Bałagan » iPod manager
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Szukam jakiejs sensownej alternatywy dla iTunna
Znalazlem Plugin do Winampa ale jakos nie do konca on dziala przy moim iPodzie.
Co mozecie polecic ???
switch - tu takie zarty nie sa w cenie.
Ale skoro juz wspomniales Megaplayera - ja wiecej nic produkcji firmy MSI nie kupie. Pewnie juz o tym wspominalem ale na antyreklame zawsze jest pora ;)
Zawsze lubilem firme MSI za ciekawe pomysly konstrukcyjne przy niskich cenach. Az 2 lata temu kupilem ich barebone (minipc) Mega PC 865 Pro. Bardzo podobal mi sie na zdjeciach zajefajny duzy kolorowy wyswietlacz pokazujacy glosnosc, nr kanalu, equalizer - takie rzeczy.
No i okazlo sie ze z wyswietlaczem wspolpracuja slownie 3 beznadziejne programy dostarczone razem z komputerem. Napisalem do firmy MSI z prosba o udostapnienie dokumentacji do dll'i sterujacych wyswietlaczem. Nawet mi odpisali, ze nie moga bo program zamowili w innej firmie i dll'e nie sa ich wlasnoscia.
Do tego linux, ktory mial zapewniac "instant on" - natychmiastowe odtwarzanie muzyki, filmow i TV okazal sie beznadziejny, a firma MSI oczywiscie zrodel nie udostepnila i zadnych poprawek nie wydala.
Jednym slowem - maja w d... obsluge klienta po zakupie. Wiec ja nie zaryzykuje zakupu ich playera, bo moze sie okazac ze jak znajde buga w sofcie to nie tylko go nie naprawia ale nawet uniemozliwia mi naprawe. NIE POLECAM!
http://en.wikipedia.org/wiki/Comparison … d_managers
Dzieki Adam O to wlasnie chodzilo.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » iPod manager
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 54 zapytań