W sobotę, w lokalu "West Side" na ulicy Usypiskowej sztabujemy z Yerzem, Pinokiem i bratem tego pierwszego. Będzie jeszcze Sikor, pewnie Gzynio i raczej ja z połowicą. Zapraszamy wszem i wobec.
Aha, godzina startu - ok. 18:30 aktualnego czasu.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Zloty » Sztabik na Szczęśliwicach "Włos się Yerzy" ediszyn
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
W sobotę, w lokalu "West Side" na ulicy Usypiskowej sztabujemy z Yerzem, Pinokiem i bratem tego pierwszego. Będzie jeszcze Sikor, pewnie Gzynio i raczej ja z połowicą. Zapraszamy wszem i wobec.
Aha, godzina startu - ok. 18:30 aktualnego czasu.
Bu.. A ja już tam nie mieszkam... a stąd mam ciut daleko... wypijcie piwo za wujka Eru... :)
Jestem teraz trochę chory, ale na pewno przybędę.
OT: Dlaczego Warszawiacy maja taka przypadlosc, ze podajac adres nie podaja nazwy miasta?
Zreszta... wlasciwie juz nie musza: Jak widze, ze ktos podaje tylko ulice to juz wiem ze na pewno chodzi o stolyce ;P
Ja nie dam rady. Dobrej zabawy!
O fak...tycznie nie napisałem. A jeszcze są gdzieś Szczęśliwice? ;)
No ja w pierwszej chwili szukalem miejscowosci... Szczesliwice :)
myślałem, że zapytacie - czy są gdzieś jeszcze .. ULICE :D
Nom, jest spora szansa, że się pojawię - Pinokio obiecał, że mnie przewiezie na kolanach :)
Cicho, bo Pinokio przemyci w bagażniku podręczną stację TRAFO!
... o ku,..... rwa - MEGA ROTFL. W BAGAżNIKU MAM UPS - FIDELTRONIC !!!!!!!!!!!!!! :) - jajebe .... :) na wypadek problemów i zapotrzebowania na 220V ... ;) - SERIO :) -
EDIT.
Dely, jak wspominałem po Wawie jedziemy na chwilę do Łodzi. Ustaliłem z YerzmYeYem tak, że po Łodzi zawadzimy o Ra(n)dom - coby admina odstawić na wytrzeźwiałkę opodal miejsca zamiesz(ek)kania :)- (federacyjny statek USS Enterprise - kadett gsi rocznik 1990, składak 1996) :)
EDIT.
ok, od tej chwili kontakt wyłącznie pod numerem: 500-540-689.
Space - the Final Frontier.
These are the voyages of the starship Enterprise.
Its five-year mission: To explore strange new worlds.
To seek out new life and new civilizations.
To boldly go where no man has gone before.
I takie jest zamierzenie.
Postaram się być.
YERZMYEY: To stracisz doctora Who, bo dziś puszczają na TVP... :)
no i sztabik był baaardzo udany. Nawet lepiej, że u Sikora na chacie - w sumie - zniszczeń nie było. Poleciała co prawda zawartość doniczek z balkonu, lecz grzecznie ziemię z trawą posadziliśmy na powrót, bez asysty policji tym razem :) Zdjęcia dziś wieczorem wystawię pod lineczkę :)-
TDC: doktora niestety straciłem. Ubolewam (nie tylko z powodu Billie Piper). Ale postaram się ten serial (nową edycję oczywiście) zdobyć. Czym w razie czego służę.
Tylko uważaj, żeby się nie okazało, że jest zrealizowany w czterech kolorach.
PS: Sikorze, rzuć mi adresem domowym na PM.
Podeślę Ci trochę 30-metrowych potworów. Może Ci się zmieszczą w mieszkaniu.
Pozdro dla żony. Szlag ją trafi, jak zobaczy więcej tych kreatur. :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Zloty » Sztabik na Szczęśliwicach "Włos się Yerzy" ediszyn
Wygenerowano w 0.019 sekund, wykonano 62 zapytań