Cześć Dely !
Ja tylko chciałem donieść że wkradł ci się BYK do skryptu...
i status BRAK UŻYTKOWNIKÓW przeglądających forum, wygląda
następująco:
W tej chwili forum przeglada: brak uzyszkodników.
ps. I kto tu jesz użytko-szkodnikiem ??? :lol:
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Sprawy atari.area » BRAK UZYSZKODNIKÓW :)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Cześć Dely !
Ja tylko chciałem donieść że wkradł ci się BYK do skryptu...
i status BRAK UŻYTKOWNIKÓW przeglądających forum, wygląda
następująco:
W tej chwili forum przeglada: brak uzyszkodników.
ps. I kto tu jesz użytko-szkodnikiem ??? :lol:
he he... chyba nie znasz dely'ego i jego puchatkowo-mustakowego poczucia humoru.
Jeśli to działanie umyślne... to wielkie SORRY za zwracanie uwagi!
naszemu kochanemu MEGA BOSSOWI :D
ps.Faktycznie mało znam poczucie humoru kierownika zamieszania.
ps.2 W ogóle znam mało kierownika... jeszcze się nie skuliśmy razem :( ... mam nadzieje że w Ornecie będzie ku temu okazja ... poznać przynajmniej swoje głowy... ;)
pozdro DELY!
....hehehehe....no to zobaczymy Zajc jaką masz mocnąpo tych kilku latach głowe.....
Racja!!! Jak MUS-TAK to MUSTAK!!! :lol: :lol: :lol:
gep: oj glowe to zajec ma mocna - na LL2003 w sleeping roomie uderzyl podloga w czaszke i nawet sie nie obudzil :lol:
Nic nie pamiętam :oops: Bardzo mi przykro ... ale o coooo chodzi ?!?.
GEP: Mordo "kochana" nie mogę się doczekać kiedy znów popłyniemy...tym bardziej że będzie dużo okazji do wypicia:
- Za spotkanie po roku
- Za Ornete
- Za Scene Atari i Ataromaniaków...
- Za ostatnie party na którym jestem kawalerem :rolleyes: (23.08.2003-ślub)
ale nie ostatnie na którym bede !!!!!
pozdro.
Taaa, a ja cie Zajec namawialem na LL 2002 - "Chodz sie napijem", a ty: "Eeee juz nie pije, ja JUZ WIECEJ NIE PIJE" :)
To musiało być zaraz po przebudzeniu... bo był taki moment na LL2002 co naprawde się kulawo czułem.... Real Time Fraktal etc. :rolleyes:
Ale cóż mam nadzieję DELY że w naszej Mecce - Ornecie, nadrobimy straty ;)
ech narobimy jak znowu połączymy siły :twisted:
Panowie................co to kurde ma być? chlejnia,chlewik czy wytrzezwiałka na tej Ornecie???
SCENA TO NIE TYLKO ALKOHOL
TO ROWNIEZ IMPREZY NA KTóRYCH PLYWA SIE W
A L K O H O L U
WIEC NIE PRZYGLADAJ SIE BIERNIE,CHWYC ZA
BUTELCZYNE.PIJ POWOLI-NOC JEST DLUGA.
SCENA TO NIE TYLKO ALKOHOL
dlatego trzeba bedzie cos zapalic i kontynuowac tradycje LNS (Lezacych Na Scenie)
tak z ciekawosci jak to sie dzieje, ze prawie zawsze jak odchodzi sie od tematu z topicu, corozmowa schodzi na tematy etanolowe?:)
ps.a odnosnie Ornety: Foxie wziasc Siwuche czy Abolwenta?
Niech zgadne co by odpowiedzial Fox..... "Jedno i drugie!" ??? - i mysle, ze bym sie z nim zgoddzil ;)) no ale poczekam co on odpowie ;)
i tabasko :)
tavasco!!!
Jako ze Fox mnie poratowal w koceranach (nie przypuszczalem, ze w postpPeGeeRowskim sklepiku nie bedzie wodki!!!) to z radoscia odwdziecze sie mu na Ornecie i Siwucha i Absolwentem :)
Problem polega na tym ,ze Siwucha jest coparwda najlepsza wodka jaka pilem, ale musi byc zmrozona... Bedzie lodowka na Ornecie? (Na Eastcie byla:)
moze od razu lepiej pomyslec o kilku lodowkach. kto wie ile napojow wypije atarowska brac...
> Bedzie lodowka na Ornecie? (Na Eastcie byla:)
Byla wszedzie... ;)
dobry pomysł z tą lodóweczka.... :twisted:
w końcu będzie ciepło! ;)
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Sprawy atari.area » BRAK UZYSZKODNIKÓW :)
Wygenerowano w 0.022 sekund, wykonano 65 zapytań