Witam,
Potrzebuję wpłacić przez PayPal około 47 $.
Proszę o kontakt osoby które mogłyby wpłacić za mnie ta kwotę. Osobie która mi pomoże, ekwiwalent w PLN mogę przelać na konto z góry.
Proszę o kontakt, pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
TileT Przeglądarkowy edytor map stworzony specjalnie z myślą o trybie tekstowym z kolorami i kwadratowymi pikselami
FujiNET firmware v1.5.0 Nowa wersja firmware, która wprowadza szereg ulepszeń i poprawek.
Prima Aprilis Compo 2025 Wystartowała nowa edycja Prima Aprilis Compo, w której obowiązuje jedno wyzwanie - piszemy wyłącznie w Atari BASIC.
maxYMiser FM v1.67 Nowa wersja trackera.
Echa Forevera 23 Wyniki konkursów dla platformy Atari.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję osób z kontem PAYPAL
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Potrzebuję wpłacić przez PayPal około 47 $.
Proszę o kontakt osoby które mogłyby wpłacić za mnie ta kwotę. Osobie która mi pomoże, ekwiwalent w PLN mogę przelać na konto z góry.
Proszę o kontakt, pzdr
Jakiś taki altruista jestem więc chyba Ci pomogę. Tylko się dowiedz czy wyślą Ci na adres inny niż PayPal bo niektórzy nie chcą i wtedy przyjdzie do mnie
Tru.dat. Dowiedz się koniecznie, kiedy ja miałem problemy z kartą to akurat Ci nie chcieli płatności z innego konta PayPal niż moje. IMO bezpieczniej (chociaż zapłacisz prowizję) jest założyć sobie konto i poprosić, żeby ktoś Ci wpłacił na nie $.
Dzieki, o tym nie wiedziałem. popytam i w razie czego odpiszę co i jak , thx
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję osób z kontem PAYPAL
Wygenerowano w 0.015 sekund, wykonano 58 zapytań