Witam,
Potrzebuję wpłacić przez PayPal około 47 $.
Proszę o kontakt osoby które mogłyby wpłacić za mnie ta kwotę. Osobie która mi pomoże, ekwiwalent w PLN mogę przelać na konto z góry.
Proszę o kontakt, pzdr
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Street Fighter 2 na Atari 8-bit To wczesna wersja gry, ale już teraz wiadomo, że projekt zapowiada się bardzo ambitnie.
SwSprEd 1.0.0 Nowy edytor programowych duszków.
Atari 8-bit Rom Image File Explorer Nowa wersja przynosi szereg istotnych ulepszeń i nowych funkcji.
Atari Font Maker V1.6.16.0 Nowa wersja narzędzia do tworzenia fontów i map.
Turgen 9.4.0 Nowa wersja Turgen - popularnego narzędzia do tworzenia kaset dla komputerów Atari.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję osób z kontem PAYPAL
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam,
Potrzebuję wpłacić przez PayPal około 47 $.
Proszę o kontakt osoby które mogłyby wpłacić za mnie ta kwotę. Osobie która mi pomoże, ekwiwalent w PLN mogę przelać na konto z góry.
Proszę o kontakt, pzdr
Jakiś taki altruista jestem więc chyba Ci pomogę. Tylko się dowiedz czy wyślą Ci na adres inny niż PayPal bo niektórzy nie chcą i wtedy przyjdzie do mnie
Tru.dat. Dowiedz się koniecznie, kiedy ja miałem problemy z kartą to akurat Ci nie chcieli płatności z innego konta PayPal niż moje. IMO bezpieczniej (chociaż zapłacisz prowizję) jest założyć sobie konto i poprosić, żeby ktoś Ci wpłacił na nie $.
Dzieki, o tym nie wiedziałem. popytam i w razie czego odpiszę co i jak , thx
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Poszukuję osób z kontem PAYPAL
Wygenerowano w 0.013 sekund, wykonano 50 zapytań