Przeczytajcie ze zrozumieniem i uwaznie to co pisalem!!!
I pajero jakis nerwowy i zRo... nie rozumiem Was chlopaki. Zachowujecie sie jak politycy, nie przyjmujecie uwag, ktore nawet nie sa krytyka!!! A jesli juz, to kostruktywna. A i na to widze reagujecie jakas niezrozumiala dla mnie agresja.... I docinkami.
Ja napisalem, doceniam prace ale mi to jest nie potrzebne, tym bardziej , ze ja o AKI sobie zrobilem juz dawno, pisalem o nim i pracowalem przy poprawkach softu, w czasie kiedy wiekszosc z tak teraz laknacych tego rozszerzenia pisalo "a na cholere podlaczac klawiature od PC do atari".
Jedynym powodem, dla ktorego kupilbym dwie plytki zwyklego AKI, zmontowane lub nie, bylaby wlasnie chec docenienia wkladu pajero i innych w przygotowanie projekto u jakas pomoc finansowa w ten sposob. Lezalyby sobie u mnie i moze kiedys jakbym nastepne atari usprawnial to bym wlutowal, albo komus sprezentowal. Jest to jeden z moich sposobo wspierania "nikomu niepotrzebnych" , ale fajnych projektow ;) A tej wersji AKI nawet nie wlutuje, bo za duzo roboty, szczerze mowiac szybciej i pewniej zloze nowe AKI na plytce uniwersalnej.
I powtorze raz jeszcze, w czasach, kiedy coraz trudniej o dobra klawiature do atari (na wypadek uszkodzenia), przydaloby sie zwykle AKI w miare profesjonalnie zrobione. Bo zwykle AKI przy odrobinie sprytu zalozy prawie kazdy posiadacz atari (lutowanie 8 pinow), a tej wersji juz nie. I tyle. I tu juz nawet nie chodzi o mnie - ja sobie poradze.
To troche tak jakbys komus, kto chce miec lepszy obraz w Atari i np. gniazdo s-Video proponowac VBXE.
Bla bla bla bla, bla bla bla. Bla bla bla - bla - bla. Blabla bleee.