Słuchajcie. Ponieważ uświadamiam sobie z każdym "aukcyjnym" dniem coraz bardziej, że Alllllleeeee... to shitex więc zapostuję bezpośrednio do ewentualnie zainteresowanych. Do sprzednia bardzo ładna 800XL ze wszystkim co do szczęścia potrzebne. Czyściutka, bez przebarwień. Generalnie chyba mało kto o ile wogóle używał tego komputera. Zdjęcia mogę Wam podesłać na prv, a ewntulane oferty kierujcie na mojego mejla. Zalega mi biedactwo w domu. Mam jeszcze 2 sztuki, a że aktualnie mamona mile widziana w moim portfelu to chętnie odsprzedam za rozsądne pieniądze. Ze względu na jej stan oferta jest chyba bardziej przeznaczona dla kolekcjonerów, ale oczywiście nie tylko. Zawsze warto miec w domu jeden egzemplarz do "żyłowania" a drugi do chwalenia się :-) O ile oczywiście i miejsce i pieniądze na to pozwalają.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.