Słuchajcie. Ponieważ uświadamiam sobie z każdym "aukcyjnym" dniem coraz bardziej, że Alllllleeeee... to shitex więc zapostuję bezpośrednio do ewentualnie zainteresowanych. Do sprzednia bardzo ładna 800XL ze wszystkim co do szczęścia potrzebne. Czyściutka, bez przebarwień. Generalnie chyba mało kto o ile wogóle używał tego komputera. Zdjęcia mogę Wam podesłać na prv, a ewntulane oferty kierujcie na mojego mejla. Zalega mi biedactwo w domu. Mam jeszcze 2 sztuki, a że aktualnie mamona mile widziana w moim portfelu to chętnie odsprzedam za rozsądne pieniądze. Ze względu na jej stan oferta jest chyba bardziej przeznaczona dla kolekcjonerów, ale oczywiście nie tylko. Zawsze warto miec w domu jeden egzemplarz do "żyłowania" a drugi do chwalenia się :-) O ile oczywiście i miejsce i pieniądze na to pozwalają.
Fujisan - nowy interfejs do Atari800 Nowy frontend do emulatora Atari800, Fujisan, zapewnia natywne doświadczenie na macOS, Windows i Linux.
Echa Xenium, demo na Atari Lynx! Atari z sukcesami na Xenium 2025. Sprawdź nagrodzone produkcje z konkursów.
Steem SSE 4.2.0 R3 dostępny Kolejna aktualizacja emulatora Atari ST Steem SSE, tym razem z drobnymi poprawkami błędów.
RastaConverter Beta 16 Nowa wersja RastaConvertera wprowadza kolejne usprawnienia i poprawki.
RastaConverter Beta 15 Ilmenit udostępnia kolejną wersję beta RastaConvertera, narzędzia do konwersji grafiki na 8-bitowe Atari.