Czy w thingu mozna ustawic sobie tlo nie tylko na destopie ale takze w oknie. Mam wersje 1.27 i nie moglem tego znalesc, a podobno jest to mozliwe w wersji beta 1.29. Czy ktos z fotumowiczow moglby mi podeslac ta wersje
Pozdrawiam
Piotrek
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Altirra 4.30 Kolejna wersja najdoskonalszego emulatora atarowskich ośmiobitowców!
SpartaDOS X 4.50 Nowa wersja najlepszego DOS dla ośmiobitowców.
Bubble Bobble dla Atari 8-bit Wersja ta bazuje na edycji BBC Micro, jednak została napisana niemal od podstaw, by maksymalnie wykorzystać możliwości Atari.
Silly Venture 2024WE - wyniki Ponad sto prac wzięło udział w compo SV2024WE
Trwa Silly Venture 2024 w Gdańsku! Party się rozpoczęło, zajrzyj po link do streamów.
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Thing 1.29
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy w thingu mozna ustawic sobie tlo nie tylko na destopie ale takze w oknie. Mam wersje 1.27 i nie moglem tego znalesc, a podobno jest to mozliwe w wersji beta 1.29. Czy ktos z fotumowiczow moglby mi podeslac ta wersje
Pozdrawiam
Piotrek
Chyba tylko w jini się da.
EDIT: ale wersję 1.29 angielską też chętnie bym poużywał :)
A masz wersje niemiecka ?, jesli tak to wrzuc na priva
Pozdrawiam
Piotr
Ja mam Thinga 1.29 na padniętym dysku (elektronika). Jak ktoś chce pilnie to może mi zasponsorować odzysk danych :)
Btw. Już próbowałem przekładać elektronikę z innego dysku. Nie bangla.
A masz wersje niemiecka ?, jesli tak to wrzuc na priva
Pozdrawiam
Piotr
Coś mam ale nie działa(nie uruchamia się). A 1.27 się wywala jeśli się zapisze parametry.. porażka.
(@Adam:) bo jak padła głowica, to zmiana elektroniki Ci nie pomoże - nie wiem, czy wtedy dadzą rady cokolwiek zrobić... jak masz blisko do jakiegoś punktu odzysku, to przedzwoń - być może diagnostykę robią za darmo - a to już połowa sukcesu.
Coś mam ale nie działa(nie uruchamia się). A 1.27 się wywala jeśli się zapisze parametry.. porażka.
Bo masz na lewo zarejestrowaną wersję :P
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Software, Gry - 16/32bit » Thing 1.29
Wygenerowano w 0.021 sekund, wykonano 51 zapytań