1 Ostatnio edytowany przez maw (2008-05-29 08:05:05)

Witam, powtórzę się - dalej szukam części lub w częściach - obudów, klawiatur.

Nie ma działu "Tuningowanie", więc do "Kolekcjonowania" muszę się wpisać :)

//EDIT: nie muszą być same atarynki, może to być reszta z osprzętu (byle) w designie 800tkowym

//EDIT2: no i wpisali mnie do K-S-Z... chcę rozbudować swoją atarkę do wersji "stuningowanej" nie robiąc to kosztem działającego sprzętu, więc z chęcią bym użył do przerobienia takie, co są już "martwe", "zdezelowane" ,"powyciągane", "połamane"

___
Press play on tape...

2

może Mr. Lotharek tutaj coś pomoże, chyba że przerabiać chcesz samodzielnie. Z częściami nawet u mnie coraz gorzej, trzymam niewielkie rezerwy padniętego sprzętu na części, lecz bardziej już pod kątem potencjalnych awarii w moim kompie..

Kontakt: pin@usdk.pl

3 Ostatnio edytowany przez maw (2008-05-29 11:51:38)

no fakt, najciemniej pod latarnią :)

//EDIT: zauważyłem, że dostanie sprzętu (nawet złomu) po "ludzkich cenach" utrudnia akcja zbiórki na AKI...

___
Press play on tape...

4

Maw:  Sam szukam dawcy na Pokeya. Ostatnio wylicytowałem 65XE za 21,50 jako niesprawdzony. Jestem ciekawy co dostanę. Jeśli będzie żył to dobrze, jeśli kaput to też. Ceny na Alledrogo że ręce opadają. A gdzie te czasy, że dobre Atarki szły po 5zeta.

5

no to chyba nawet do tego samego startowaliśmy... faktycznie allegro szaleje tak, że ja zacząłem biegać po znajmych, którzy kiedyś mieli 8bitów i pytać, czy nie mają do opchnięcia (dzięki Wam wpadłem po uszy - to nałóg! :) )

___
Press play on tape...

6

A ja po prostu dostałem paczkę. Otwieram.... a w niej dwie płyty jedna od 800XE druga od 65XE. Dawcy dziękuje. Są jeszcze dobrzy ludzie. Nie prosiłem, nie licytowałem, nie płaciłem a mam. Uprzedzam.... nie jest na części.

7

i jeszcze się chwali :(

___
Press play on tape...

8

maw: zasłużył.

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

9

nie neguję.

___
Press play on tape...

10 Ostatnio edytowany przez maw (2008-06-30 12:45:33)

Sprawa zamknięta

Zapas zebrany (plus parę siniaków od wałka, ale moje górą ;)), moja XLka niedługo będzie jak nowa!

Dzięki za pomoc - wielu ludzikom.

___
Press play on tape...