Odświeżam wątek... jestem w stanie składania "zusammenzukuppen" mojej atarki, też właśnie nadeszła decyzja, co do otworów - które, gdzie, jak...
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany, mogę napisać prosty programik we flashu, który nanosi na zdjęcia dodatkowe gniazdka, przełączniki, wtyczki - i na dodatek działa jako drag&drop. Dla jednej osoby (dla mnie) to trochę bezsensu pisać takiego softa, ale jakby było więcej zainteresowanych...
I jakby byli chętni, to mógłbym prosić o możliwie w miarę proste zdjęcia tyłów i boków niezmodyfikowanych obudów ? w sumie trzy rodzaje: XL, XE z expansion, XE bez expansion. Jak będzie się dało, także widok po skosie by się zrobiło (czyli fotka z góry też by się przydała). PV3D nie gwarantuję, no chyba, że jeszcze kolegów flexowców uda mi się zainteresować.
...oczywiście zapis i odczyt konfiguracji do pliku i do schowka - żeby online kolegom pokazać - także byłby uwzględniony.
//EDIT:przełączniki: to jest opcja oczywiście dla tych, którzy nie mogą się doczekać, kiedy będzie gotowy produkt Jerego. Dla pozostałych kwestia dodatkowych gniazdek i innych przyłączy aktualna.
___
Press play on tape...