Wg. mnie ebay do drobnicy jest najlepszy bo jest darmowy. Jeśli to drobnica to może nawet nic nie zapłacisz (aukcje do 2 zł;są też jakieś narzędzia i chyba nawet darmowe ? ale nie wiem, nigdy nie klikałem w nie...). gorzej jest ze ?sprzedawalnością?... na all. zapewne sprzedasz więcej, drożej, będziesz miał większe zainteresowanie itp. (właściwie to nawet na świstaku będziesz pewnie miał większe :-P)
No i All jest bardzo drogie :( Ostatnio wystawienie przedmiotu na 14 dni z miniaturką kosztowało mnie 1,40 zł jak się to przeliczy przez np. 50 szt drobnicy to... :( a potem trzeba wystawić jeszcze raz to co się nie sprzedało (czyli pewnie 90% z tego) :(
Kiedyś były różne ciekawe bonusy dla sprzedających (wiele przedmiotów itp.), teraz je utrudnili lub zlikwidowali (od marca ? zdaje się). Dlatego teraz faktycznie płacisz te kwoty. Inna sprawa, że ostatnie zmiany były właściwe kosmetyczne, jednak podobnie jak w microsofcie niewielkie zmiany regulaminu/licencji oznaczają znaczną podwyżkę cen.
Może te co ciekawsze rzeczy sprzedaj na all ??
Świstak jest fajny, ale obawiam się że większość polaków nawet nie wie że istnieje...
800XL XC12 LDW 2000 Portfolio 1040 ST, STE Falcon 030 (Deskpro) Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P