solo/ng napisał/a:Swietny art.
W pełni popieram !:)
Na pl.wiki jest link do jakiegoś gościa, który z grubsza wątpił w istnienie takiego człowieka co miał u nas TAKIE osiągnięcia. To wg mnie świadczy jak nieprawdopodobne życie miał :)
larek napisał/a:Normalnie pechowiec...
Wtedy prawie wszyscy żyjący w Polsce to podobni pechowcy... choć co prawda mało kto może się z nim równać. Ta druga część to ta, której taki stan rzeczy odpowiadał: ?czy się stoi czy się leży 200zł się należy?... do dziś takich nie brakuje...
Sukkor_benoth napisał/a:Tytuł rzeczywiście głupi. Powinno być raczej polski Wozniak albo polski Jobs. Bill G. nie konstruował komputera.
Właśnie:) Wg mnie takie porównanie to... Bill przy nim wychodzi na mocno opóźnionego...
Myślę że autorzy serwisu wyszli z założenia że takie nazwiska jak np. Woźniak itp. niewiele polakom mówią. W Polsce wszyscy wiedzą co to jest microsoft albo kto to Bill, a to co jest faktycznie cenione na świecie - do nas nie dociera... może wiąże się to też pośrednio z historią tego człowieka ??
cedyn napisał/a:kurde ... a ja myslalem ze ten gosc siedzi w szwajcarii i robi komputery :(
Pan inż. Jacek K. chciał pozostać w Polsce. Wszyscy którzy chcieli wyjechać i robić biznes ? zrobili to (patrz Jacek Trzmiel ;)
Jakoś tu u nas nie ma ?terenu? do robienia czegokolwiek :( Tusk ?chciał? ściągać tu z powrotem młodzież z zagranicy, ale będzie musiał zrobić chyba z 5 cudów aby doprowadzić to do normalności... :(
No tempo też nie to...
Kaz: "najdrozsze polskie samochody"
A są jakieś tańsze ?? :P
800XL XC12 LDW 2000 Portfolio 1040 ST, STE Falcon 030 (Deskpro) Jaguar
... oraz inne grzyby i Amigi :-P