Jak w pierwszym wątku, na początku zasady:
1. Maj/czerwiec zamierzam to wszystko wystawić na aukcjach, ale: jeżeli są chętni na Forum, to proponuję taki układ: wysłanie do mnie kwot na priva, kwota najwyższa będzie ustawiona jako minimalna na aukcji. Jeżeli nie zostanie osiągnięta kwota minimalna, dana rzecz idzie do osoby z Forum, która daną kwotę zaproponowała; jeżeli została przekroczona - idzie do osoby, która dała kwotę najwyższą.
2. Nie proście mnie w mailach, żebym podawał, "za ile" - nie znam się. Wy się znacie. Myślę więc, że najrozsądniej będzie, jak sami dla siebie będziecie konkurencją nie wiedząc o tym.
3. Jeżeli wszystko pójdzie wg cen podanych na priva, to poinformowanie kto i co nabył, będzie zależeć wyłącznie od woli nowego właściciela.
4. Wysyłkę liczę jako dodatkowy koszt.
oto egzemplarze na sprzedaż:
Książki wyglądają jakby je ktoś niedawno ściągnął z półki księgarskiej* (jak zwykle skany w 300dpi są dostępne po usunięciu "_1" z nazwy).
Jeszcze mam 1 książkę i 3 gazetki do ST, wrzucę jutro jak wykombinuję miejsce na serwerze.
//EDIT: * - oprócz assemblera, który wygląda na drukowanego na papierze makulatorowym.
Press play on tape...