Nie orientujecie się, jakie zarobki może osiągnąć w Warszawie helpdeskowiec obsługujący klienta korporacyjnego polskojęzycznego?
a bylo jim to málo, poručili dětem modlit se jak si přálo Veličenstvo Kat.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Zarobki w stolicy sektorze IT
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Nie orientujecie się, jakie zarobki może osiągnąć w Warszawie helpdeskowiec obsługujący klienta korporacyjnego polskojęzycznego?
Helpdeskowiec... niewiele. Konkurencja (z tego co wiem) ogromna.
[OT] właśnie... miałem sie nie wypowiadać...ale skoro solo już zaczął... jakoś mnie ten Avatar Mac-a napawa obrzydzeniem :P [/OT]
[OT] Mam po prostu zamiłowanie do avatarów przedstawiających osoby nielubiane i znienawidzone - Osama, Adolf "Malarz", ex. Minister Edukacji, wicepremier z Szamboobrony... chodzi o zwrócenie uwagi na to, że nawet ludzie uważani za "złych", nie są złymi dlatego, że są złymi z założenia, tylko ich dokonania bywają złe... bo człowiek z założenia nie jest zły, niezależne jak się nazywa i jak wygląda... [/OT]
[OT] bredzisz [/OT]
człowiek z założenia nie jest zły
[OT]Draco ma odmienne zdanie - 3 dni na Foreverze ostatnim o tym dyskutowaliśmy[/OT]
[OT]Mac, pragnę cię poinformować, że popadłeś w herezję: "człowiek z założenia nie jest zły, tylko jego dokonania są złe" grzeszy niezgodnością z Pismem, które twierdzi, iż poznaje się "po owocach" (czyli dokonaniach). Wymagasz rekolekcji :P
@dely: nie twierdziłem, OIDP, że człowiek jest przede wszystkim zły, tylko że przede wszystkim leniwy i egoistyczny :)
[/OT]
Dely, Drac030 _> co wy na tym Foreverze piliscie, ze takie tematy sie narodzily;) macie jeszcze butelke odsprzedac;D
A przekonanie o tym, że człowiek nie jest zły z natury nie jest przypadkiem jakąś reperkusją domniemania niewinności z prawa rzymskiego? Czy może jest odwrotnie? Najpierw była koncepcja filozoficzna a potem prawo? hehe
edit: oops - przepraszam - znowu offtopic (jak tak dalej pójdzie, zostanę królem offtopicu a wcześniej dely zabanuje mnie na forum) - nie mogłem się powstrzymać...
MM: Offtopiki w Bałaganie są dozwolone, polecam przeczytać opis działu.
nie twierdziłem, OIDP, że człowiek jest przede wszystkim zły, tylko że przede wszystkim leniwy i egoistyczny
IMO leniwy i egoistyczny to zły. Pracowity i altruistyczny = dobry. Mimo wszystko (np. mojej czkawki w knajpie przed pólnocą) to rozmowa była pyszna. Powtórka w Głuchołazach.
[OT] Mam po prostu zamiłowanie do avatarów przedstawiających osoby nielubiane i znienawidzone - Osama, Adolf "Malarz", ex. Minister Edukacji, wicepremier z Szamboobrony... chodzi o zwrócenie uwagi na to, że nawet ludzie uważani za "złych", nie są złymi dlatego, że są złymi z założenia, tylko ich dokonania bywają złe... bo człowiek z założenia nie jest zły, niezależne jak się nazywa i jak wygląda... [/OT]
coś w tym jest... mam troszeczkę podobne zamiłowanie.
xray++
+++
To ja moze odpowiem bardziej merytorycznie, wiem bo znajoma firma zatrudniala. 3000 PLN. (brutto). Wymagania dzienne studia politechniczne (moze byc ostatni rok), doswiadcznenie niekonieczne.
@dely: nie zgadzam sie, ale nie bede napoczynal tematu, ktory mozna wyeksploatowac na party, w pieknych okolicznosciach przyrody i bez razacych niedoborow elektrolitow w organizmie ;)
3000 brutto to bardzo cienko jak na duże miasto.
Dzięki za odzew. Faktycznie cieniutko, ale jeżeli konkurencja duża i praktycznie zerowe kwalifikacje potrzebne, za wyjątkiem żelaznych nerwów to się nie dziwię.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Zarobki w stolicy sektorze IT
Wygenerowano w 0.023 sekund, wykonano 66 zapytań