Potrzebny mi przyjazny, prosty, program do rysowania schematów.
Programy w rodzaju..EAGLE i inne nie interesują mnie. Paint też odpada z prostego powodu, rysując na planszy podstawowej nie ma siatki a precyzyjne ruchy myszki w/g współrzędnych podnoszą mi ciśnienie.
Chodzi mi o program podobny do Designer Mastera na Atari bez zbędnych fajerwerków.
-------------------------------------------------
Schemat mam rysować ja, a nie program.
-------------------------------------------------
Odpowiedzi...napisz se... już przeanalizowałem a jak poproszę kierownika to przy okazji ktoś bana dostanie.
Mam w mojej dokumentacji różne schematy rysowane na kratkowanych kartkach, na prośbę DELYego chciałbym je udostępnić szerszej publice, dlatego interesuje mnie prosty program, kolory mogą być tylko czarny/biały, z możliwością wstawienia tekstu by schemat opisać
PAINT byłby dobry ale nie ma wspomnianej siatki a przełączanie się na podgląd w powiększeniu jakby to powiedzieć dyskwalifikuje go na starcie.
Pytam bo oprogramowanie PC wzbudza we mnie wodowstręt a szukać po sieci nie mam ochoty.
Propozycje....
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje