Potrzebny mi przyjazny, prosty, program do rysowania schematów.
Programy w rodzaju..EAGLE i inne nie interesują mnie. Paint też odpada z prostego powodu, rysując na planszy podstawowej nie ma siatki a precyzyjne ruchy myszki w/g współrzędnych podnoszą mi ciśnienie.
Chodzi mi o program podobny do Designer Mastera na Atari bez zbędnych fajerwerków.
-------------------------------------------------
Schemat mam rysować ja, a nie program.
-------------------------------------------------
Odpowiedzi...napisz se... już przeanalizowałem a jak poproszę kierownika to przy okazji ktoś bana dostanie.
Mam w mojej dokumentacji różne schematy rysowane na kratkowanych kartkach, na prośbę DELYego chciałbym je udostępnić szerszej publice, dlatego interesuje mnie prosty program, kolory mogą być tylko czarny/biały, z możliwością wstawienia tekstu by schemat opisać
PAINT byłby dobry ale nie ma wspomnianej siatki a przełączanie się na podgląd w powiększeniu jakby to powiedzieć dyskwalifikuje go na starcie.
Pytam bo oprogramowanie PC wzbudza we mnie wodowstręt a szukać po sieci nie mam ochoty.
Propozycje....
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.