Jeżeli coś jest dostępne w postaci skanów, zaznaczam "do Scalaka".
1.1 Instrukcja podłączania pod PAL-TV z atari 800XL
1.2 Instrukcja Atari Basic
1.3 Instrukcja używania komputera Atari 800XL
w powyższych przypadkach wilgoć zrobiła swoje (strony są pofalowane)
2.1. "Moje Atari" - 5 numerów (1-5) idą do Scalaka
2.2. "Tylko o Atari" - obydwa numery, z tym, że pierwszy bardzo zużyty (ten z okiem, nie idzie do Scalaka), kilka stron ma zaznaczenia, a w artykule o modemie wykreślone jest, że trzeba mieć pozwolenie Tepsy :D (Scalak: [ToA nr 2] odcięta prawa część strony, na której była ankieta).
3. "Top Secret" 3 numery** - "Numer Specjalny" (nr 1), "TS 2", "Dodatek specjalny 7 wspaniałych gier" ("premierowy" - jeszcze nie nazywał się TS), (Scalak: [TS2"9 gier"] brakuje 6 map, częściowo rozwiązana wykreślanka), zeskanowane przez Scalaka.
4.1. Bajtek rocznik 86 - 9 numerów (jednak mam dwójkę): 2, 3-4, 5-6, 7,8,9,10,11,12 3-4 ma popisaną (lekko) ołówkiem okładkę, 12tka ma na okładce ślad od ścierania (startą do białego papieru rysę)
4.2. Bajtek rocznik 87 - 12 numerów, jak nie używane, oprócz: piątki, która zaliczyła kleksa pon numerem (na okładce), no i numeru, w którym jest artykuł o duszkach na atari (taki duży duch na środku strony z pikselami) widać, że jest trochę bardziej używany
4.3 Bajtek rocznik 88 - 12 numerów, cały jakby nie używany (w porównaniu do wcześniejszych roczników)
4.4 Bajtek rocznik 89 - 11 numerów, wsiąkł mi numer 6ty (jeżeli znajdę, doślę na mój koszt) - zeskanowane przez Scalaka (Scalak: [1-2/89] brak wkładki {prawdopodobnie to był kalendarz...})
4.5 Bajtek rocznik 90 - 6 numerów* (wówczas jako dwumiesięcznik), zeskanowane przez Scalaka (Scalak: [7-8/90] ma pokreskowane liniowanie ukośne (//////) pustych miejsc liter /B,A i E/ na okładce w nazwie Bajtek).
4.6 Bajtek rocznik 91 - 11 numerów, zeskanowane przez Scalaka
4.7 Bajtek rocznik 92 - 12 numerów, zeskanowane przez Scalaka
4.8 Bajtek rocznik 93 - 6 numerów* (tylko), zeskanowane przez Scalaka
Press play on tape...