Wyjasnie moze dlaczego szukam z nim kontaku. Otoz ponad rok temu ( dokladnie luty 2007) na allegro wystawil na aukcji komputer Atari falcon. Wzialem udzial w tej aukcji no i niestety nie wygralem. Po kilku dniach zglosil sie do mnie vulgar (Pawel Kazanowski dokladnie) i zaproponowal sprzedaz tego komputera, poniewaz jak powiedzial, osoba ktora wygrala aukcje sie nie zdecydowala na zakup sprzetu. Dogadalismy szczegoly i ja za posrednictem kolegi wplacilem pieniadze na ten komputer (kwota 1400zl). Okazalo sie pozniej patrzac na komentarze, ze osoba ktora wygrala aukcje wystawila komentarz pozytywny, czyli jednak transakcja doszla do skutku. Przez jakis czas Pawel Kazanowski (vulgar) utrzymywal kontakt ze mna obiecujac ze komputer wysle, ale potrzebuje do niego jednej karty rozszerzajacej jego mozliwosci.
Do dzisiaj sie komputera nie doczekalem, zwrotu pieniedzy tez niestety nie. Niestety vulgar obecnie ignoruje wszelkie listy wysylane z mojej strony, wiec zwyczajnie doszedlem do wniosku, ze byla to sprawa ukartowana od samego poczatku i ze postanowil w taki sposob zatrzymac sobie pieniadze w nieuczciwy sposob. Myslalem, ze sie odezwie (wiem ze odczytuje listy, bo aktywnie bierze udzal na allegro wystawiajac kolejne przedmioty) i ze sprawe da sie zalatwic normalnie, ale obecnie po moich juz ponad 10 listach moja cierpliwosc sie skonczyla i stad ten list na tym forum, na ktorym vulgar widze jest bardzo aktywny i zapewne znany wielu osobom pewnie osobiscie rowniez.
Ktos moze powie ze dalem sie zrobic w balona. Byc moze, nic tego obecnie nie zmieni, a czlowiek sie uczy na bledach. Pisze ten list jako ostrzezenie dla ewentualnych osob, ktore by chcial podobne interesy z Pawlem Kazanowskim robic by zwyczajnie uwazaly i nie byly latwowierne.
Dla zainteresowanych sprawa, przechowuje cala korespondencje jaka prowadzilem z Pawlem Kazanowskim od samego poczatku, oraz rozmowy przez gadu gadu. Jestem powazna osoba, ktora uznaje okreslone zasady etyki. Jestem tez uczciwym allegrowiczem. Mozna zreszta to sprawdzic po moich kilkudziesieciu komentarzach (user: rdlugosz). Kupuje tez na ebay (rdlugosz71) i nigdzie nie mam ani jednego negatywnego komentarza. Nie robie sobie z ludzi jaj. Zawsze dotrzymuje slowa i place za towar jaki kupuje. Ten list teraz napisalem bo zwyczajnie Pawel Kazanowski przegial sprawe.
pozdrawiam
Rafal Dlugosz