Sprzedam lub zamienię na coś fajnego (np. oryg. kasety) 2 kartridże do Atari XL/XE:
- River Raid by Oskar (sam cart)
- Kaboom - oryginalny Activision (sam cart)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Tydzień na oddanie głosu w FUJICUP! Głosowanie potrwa tylko do 22 lutego 2025...
TURGEN 9.3.1 Najnowsza wersja oprogramowania TURGEN wprowadza kilka istotnych ulepszeń.
FujiCup 2024 - głosowanie Wystartowało głosowanie w tegorocznej edycji konkursu FujiCup.
IX. Basque Tournament of Atari 2600 31 stycznia Euskal Retro Association zorganizowało IX. Baskijski Turniej Atari 2600.
Rogul 1.0f Poprawki i nowe funkcje
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » River Raid + Kaboom
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam lub zamienię na coś fajnego (np. oryg. kasety) 2 kartridże do Atari XL/XE:
- River Raid by Oskar (sam cart)
- Kaboom - oryginalny Activision (sam cart)
Naprawdę nikt nie chce? :P Tylko cztery dyszki za oba carty ;) KOMU KOMU BO IDĘ DO DOMU!!!
Pfff... bez folii kto by tam chciał ;)
No nie wierze... River Raid goly ponizej 50 zeta na allegro nie schodzi!
Dely - to jest rozdawnictwo i dumping. Ja Pana pociagne! ;)
Dely, musisz chyba poczekać do MB Pieniężnej. Wtedy może będzie więcej chętnych. ;)
Dely - to jest rozdawnictwo i dumping. Ja Pana pociagne!
Jak masz jakieś fajne kasety to zapodaj - dam Ci te karty, a Ty je opchniesz po 50 dych :)
dely - ja i tak mam ostatnio wobec Ciebie zaciagniete dlugi. Nie bede uprawial jeszcze na Tobie spekulacji :) Przeca masz konto na allegro. Nie chcesz zarobic? O_o
Kasety mam oryginalne, ale sa czescia kolekcji.
Znaczy mam troche nowek z Avalonu w kilku kopiach. Kupilem pare lat temu od nich wszystko co mieli i zachomikowalem. Tymi moge sie podzielic Chcesz tytuly?
Oprocz tego mam pod reka pare, parenascie niekompletnych oryginalow z UK w roznym stanie. Jesli bawi Cie restauracja tego i wgrywanie w normalu, chetnie Ci podaruje. Zaraz zrobie fotki.
Fotki mojego zlomu nizej (przyplatal sie tez jeden oryginal na C64).
Oprocz oryginalow mam troche kaset zalapanych przypadkiem z roznymi komputerami z Allegro.
Ja nie uzywam, kolekcjonersko tez nie maja wiekszej wartosci, wiec chetnie oddam. Dely ma pierwszenstwo.
Sadzac z nazw gier wszystkie nagrywane kasety sa na Atari, choc na jednej jest gra "Bomb Jack II" 8-]
Znaczy mam troche nowek z Avalonu w kilku kopiach. Kupilem pare lat temu od nich wszystko co mieli i zachomikowalem. Tymi moge sie podzielic Chcesz tytuly?
A wiesz, że poproszę. Mam sporo z Avalonu, bo też od nich brałem jakiś czas temu - nie mogłem wziąć wszystkiego bo nie miałem wtedy $, a jak się zgłosiłem to mi powiedzieli, że przyszedł taki jeden i wykupił wszystko :P
Może i ja się załapię na te zamorskie oryginały bez okładek/pudełek? :) Z wielką chęcią o te bym bardzo poprosił: ^^
- Alien Swarm
- Blue Max
- Chicken
- Claim Jumper
- Controller
- Drelbs
- Ghost Hunter
- Hockey
- Moon Patrol
- Mini Word Processor
- Necromancer
- Sammy the Sea Serpent
- Shamus
- Zaxxon.
@voy - dely nie wykazal zainteresowania, wiec chetnie oddam wszystko co jest na obrazkach. Jesli tylko uiscisz za wysylke (8zl).
Paka juz jest zrobiona. Szczegoly na prv.
Jestem zainteresowany, wiadomość na pw
@Grzegorz - dzieki, ale kasety trafia do voy'a. Bo byl pierwszy.
Juz nieaktualne.
@nosty: kasety już dotarły. Jestem w totalnym szoku, że poczta nasza tak się pospieszyła... :O :D Dzięki, Nosty! [mruczy z lubością głaszcząc 'Blue Maxa': "My preciousss...."] :D
...---=== CAS dumping mode on ===---... ^^
Drogi Nosty!
Jeśli można prosić o tytuły to ja proszę. Chętnie kupię od Ciebie jakieś kasety lub zamienię na coś z kolekcji.
Pozdrawiam
Radosław
Ostatnia szansa na tani zakup River Raid i Kaboom. Wieczorem idą na Allegro. I proszę więcej nie offtopikować bo będę kasować :)
Oprócz tego przypominam o Sun Visorze - jutro koniec aukcji.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » River Raid + Kaboom
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 64 zapytań