Sprzedam lub zamienię na coś fajnego (np. oryg. kasety) 2 kartridże do Atari XL/XE:
- River Raid by Oskar (sam cart)
- Kaboom - oryginalny Activision (sam cart)
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » River Raid + Kaboom
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Sprzedam lub zamienię na coś fajnego (np. oryg. kasety) 2 kartridże do Atari XL/XE:
- River Raid by Oskar (sam cart)
- Kaboom - oryginalny Activision (sam cart)
Naprawdę nikt nie chce? :P Tylko cztery dyszki za oba carty ;) KOMU KOMU BO IDĘ DO DOMU!!!
Pfff... bez folii kto by tam chciał ;)
No nie wierze... River Raid goly ponizej 50 zeta na allegro nie schodzi!
Dely - to jest rozdawnictwo i dumping. Ja Pana pociagne! ;)
Dely, musisz chyba poczekać do MB Pieniężnej. Wtedy może będzie więcej chętnych. ;)
Dely - to jest rozdawnictwo i dumping. Ja Pana pociagne!
Jak masz jakieś fajne kasety to zapodaj - dam Ci te karty, a Ty je opchniesz po 50 dych :)
dely - ja i tak mam ostatnio wobec Ciebie zaciagniete dlugi. Nie bede uprawial jeszcze na Tobie spekulacji :) Przeca masz konto na allegro. Nie chcesz zarobic? O_o
Kasety mam oryginalne, ale sa czescia kolekcji.
Znaczy mam troche nowek z Avalonu w kilku kopiach. Kupilem pare lat temu od nich wszystko co mieli i zachomikowalem. Tymi moge sie podzielic Chcesz tytuly?
Oprocz tego mam pod reka pare, parenascie niekompletnych oryginalow z UK w roznym stanie. Jesli bawi Cie restauracja tego i wgrywanie w normalu, chetnie Ci podaruje. Zaraz zrobie fotki.
Fotki mojego zlomu nizej (przyplatal sie tez jeden oryginal na C64).
Oprocz oryginalow mam troche kaset zalapanych przypadkiem z roznymi komputerami z Allegro.
Ja nie uzywam, kolekcjonersko tez nie maja wiekszej wartosci, wiec chetnie oddam. Dely ma pierwszenstwo.
Sadzac z nazw gier wszystkie nagrywane kasety sa na Atari, choc na jednej jest gra "Bomb Jack II" 8-]
Znaczy mam troche nowek z Avalonu w kilku kopiach. Kupilem pare lat temu od nich wszystko co mieli i zachomikowalem. Tymi moge sie podzielic Chcesz tytuly?
A wiesz, że poproszę. Mam sporo z Avalonu, bo też od nich brałem jakiś czas temu - nie mogłem wziąć wszystkiego bo nie miałem wtedy $, a jak się zgłosiłem to mi powiedzieli, że przyszedł taki jeden i wykupił wszystko :P
Może i ja się załapię na te zamorskie oryginały bez okładek/pudełek? :) Z wielką chęcią o te bym bardzo poprosił: ^^
- Alien Swarm
- Blue Max
- Chicken
- Claim Jumper
- Controller
- Drelbs
- Ghost Hunter
- Hockey
- Moon Patrol
- Mini Word Processor
- Necromancer
- Sammy the Sea Serpent
- Shamus
- Zaxxon.
@voy - dely nie wykazal zainteresowania, wiec chetnie oddam wszystko co jest na obrazkach. Jesli tylko uiscisz za wysylke (8zl).
Paka juz jest zrobiona. Szczegoly na prv.
Jestem zainteresowany, wiadomość na pw
@Grzegorz - dzieki, ale kasety trafia do voy'a. Bo byl pierwszy.
Juz nieaktualne.
@nosty: kasety już dotarły. Jestem w totalnym szoku, że poczta nasza tak się pospieszyła... :O :D Dzięki, Nosty! [mruczy z lubością głaszcząc 'Blue Maxa': "My preciousss...."] :D
...---=== CAS dumping mode on ===---... ^^
Drogi Nosty!
Jeśli można prosić o tytuły to ja proszę. Chętnie kupię od Ciebie jakieś kasety lub zamienię na coś z kolekcji.
Pozdrawiam
Radosław
Ostatnia szansa na tani zakup River Raid i Kaboom. Wieczorem idą na Allegro. I proszę więcej nie offtopikować bo będę kasować :)
Oprócz tego przypominam o Sun Visorze - jutro koniec aukcji.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » River Raid + Kaboom
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 47 zapytań