Chciałem Was zapytać tak oficjalnie co sądzicie o Last Party 2003. Tzn. chcecie czy nie chcecie ;) A poważnie, to jeżeli chcecie, to ile osób zamierza przyjechać (tych na pewno, oraz tych co raczej tak). A jeżeli nie, to też warto to przedstawić już teraz, bo może ktoś inny będzie miał ochotę coś zorganizować i będzie wolny termin.

Ja ze swej strony potrzebuję ok. 25-30 pewnych deklaracji, żeby to miało sens (wiadomo, że kilku pewniaków zawsze się wykruszy z jakiś powodów w ostatniej chwili). Oczywiście lepiej, aby chętnych było więcej, ale nie oszukujmy się za bardzo ;)

Miejsca jest dość - piszcie!

2

Ja bym chcial.

3

ja tez bym chcial, ale nie dam glowy, ze napewno bede...
koniec roku to bardzo 'kosztowny' okres i nigdy nic nie wiadomo.

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...

4

ja bym chcial

All I hear is the sound of me falling on the ground

5

Jeśli splot nieszczęśliwych zdarzeń ominie moją skromną osóbkę, to będę.

Une jolie femme qui dance,
Un pur sang en liberte,
Une fregate sous voiles

6

tebei i inni przyjezdzaja zawsze bo maja najblizej :)

*- TeBe/Madteam
3x Atari 130XE, SDX, CPU 65816, 2x VBXE, 2x IDE Plus rev. C

7

ja tesz bym chcial... ale kto wie?

8

JOł, Vasko!
Choć na impry przybywam raczej sporadycznie, to na 1oo% będę na Laście 2oo3, jeśli takowy się odbędzie. Czyli TAK!!! Proszę, zrób party w zimie. CYANCP!

9

zawsze mówiłem że raczej będę - więc i teraz tak zagłosowałem.

swoją drogą to nie potrafię wyobrazić sobie końca grudnia inaczej niż w Opalenicy - zawsze po świętach był wyjazd, więc teraz(mam nadzieję)  też będzie...

10

Postaram się pojawić... Oczywiście, Pizza Opalenicca będzie? ;)

Sikor umarł...

11

Za innych z NG nie ręczę, ale:

Ha! Mnie miało by nie być?
  :P  :P  :P  :P  :P

12

Wasko, a jak myślisz? ....JADE.

Kontakt: pin@usdk.pl

13

będę ; )

There's special place for me in hell. It's called the throne.

14

O ile Vasco nie da mi znów bana to będę.... :)

15

jak narazie wszystkie znaki na ziemi i niebie mowia, ze raczej nie przybede... ale to kupa czasu wiec moze cos sie jeszcze odmieni na lepsze :)

Prawdopodobienstwo, ze dotre na jakis zlot jest odwrotnie proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia przelozonego i wprost proporcjonalne do czestotliwosci marudzenia brata.

16

To i ja siem piszem ;))

Im dłużej czekamy, tym wzorek jest większy" (c) by Sikor

17

honorowy prezes PGM Group tez bedzie

Czy możecie wyjaśnić, Stirlitz, dlaczego wasz służbowy adres stirlitz@rsha.gov.de ma aliasa justas@gru.su?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.

18

O ile Vasco nie da mi znów bana to będę.... :)

A to na ostatniego LASTa miales bana ??? !!!! Czemu ?

19

Nie, nie na ostatniego.... Na 2001....

20

Bede na 100% pod warunkiem,ze nic zlego mnie nie spotka.
Cobra/apidya/Fraction

Commodore scene

8 bit rulez!!!

21

Bede na 100% pod warunkiem,ze nic zlego mnie nie spotka.
Cobra/apidya/Fraction

Commodore scene

ale jednak Atarowiec
;)
hehe
raczej bede, jak bedzie covox compo na poziomie ;)

Hitler, Stalin, totalniak, SSman, NKWDzista, kaczor dyktator, za długo byłem w ChRL, wypowiadam się afektywnie.

22

Dzieki za odzew!!! Pare osob jeszcze brakuje, ale mysle, ze wszystko na dobrej drodze :)

U siebie zrobilem liste, ktora bede uaktualnial - kto przyjedzie, kto nie i dlaczego :) Pewnie sie zdziwicie, ze niektorych poprzenosilem, ale jak mi taki McMaster, Wilson czy Pinokio pisza, ze "raczej beda", to przeciez ja wiem jaka jest prawda ;))) i bardzo mnie to cieszy :)

Cobra>Bede na 100% pod warunkiem,ze nic zlego mnie nie spotka.

#1: PKSu nie ma od paru lat, wiec spoko :) #2: wreszcie ogramy Komodziarzy w pilke ;)

Lewis>Bana pewnie juz sie nie dorobisz, bo od tamtego czasu zachowujesz sie wrecz wzorowo ;) Wiem, ze popelnilem blad to mowiac...

Pozdrowka dla wszystkich, ktorzy mnie natchneli!

PS. Kto mi napisze pare artykulow do Syzygy 9?

23

PS. Kto mi napisze pare artykulow do Syzygy 9?

Nie przesadzaj... :D  ;)

24

Vasiek - ja juz jeden napiasalem ... tak z 4 miesiace temu ;-P
Oczywiscie wiesz o czym mowie ;-)

25

vasco: jesli zadzwonisz z argumentem "bo jaja pourywam", to kto wie...

don't come after... please don't follow me along. when you read this, i'll be gone...