Może ktoś się skusi na coś z moich aukcji?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wielka WYPRZ u Kierownika
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Może ktoś się skusi na coś z moich aukcji?
Reklama dźwignią handlu :).
Wszystko się sprzedało oprócz Rampart na Lynxa - chce ktoś?
Sprzedam za piętnastaka lub wymienię na coś fajnego - bardzo chętnie jakieś fajne kasetki :)
Biorę. Odbiór w Głuchołazach. Płacę gotówką lub piwem, bo kasetki mam raczej nieunikatowe. ;)
No niestety, jeśli chodzi o gotówkę to Sikor zgłosił się pierwszy i ustawiony został w kolejce, ponieważ czekam - może ktoś zgłosi się z fajnymi kasetkami. Reasumując epi jesteś drugi - jeśli Sikor zrezygnuje.
Ciąg dalszy Wielkiej WYPRZ.
Sun Visor / Screen Guard dla Lynxa II. Oczywiście nieużywany w folii.
WYPRZ reaktywacja. Tym razem kasetki dla Atari:
International Karate
Bruce Lee
Warriors of Ras
Oczywiście wszystkie kompletne i wgrywające się. W następnych dniach będę wystawiał kolejne.
Kolejne duble na sprzedaż - mogę zabrać na zlot.
Thrust by Firebird - wkładka i kaseta w stanie sklepowym, pudełko w stanie bardzo dobrym - 9,99 PLN
Kikstart by Mastertronic - wkładka i kaseta w stanie sklepowym, pudełko w stanie bardzo dobrym - 8,99 PLN
Kikstart by Mastertronic (egzemplarz nr 2 - wersja z nadrukowanymi instrukcjami w kilku językach) - wkładka i kaseta w stanie sklepowym, pudełko w stanie bardzo dobrym - 9,99 PLN
Submarine Commander by Sparklers - kaseta i pudełko w stanie bardzo dobrym, wkładka w stanie średnim - jest sklejona taśmą na zagięciu - 5,00 PLN
Questprobe: The Incredible Hulk by Americana - kaseta, pudełko, wkładka w stanie bardzo dobrym - 7,99 PLN
Geometria by LK Avalon - kaseta, pudełko i wkładka w stanie sklepowym - 3,99 PLN
Przytulający całość otrzymuje rabat w wysokości ok 13% i płaci jedyne 40 PLN :)
Komu, komu bo idę do domu.
The Goonies (clamshell) - ideał.
Spy vs. Spy: The Island Caper (clamshell) - ideał.
http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3037
spy vs spy bym wziął ale na dysku.
Kolejna segregacja rasowa przyniesła następujące rezultaty:
Spellbound by Mastertronic Added Dimension (MAD) - pudełko, kaseta i wkładka stan bardzo dobry - 9,99 Klik
Last V8 by Mastertronic Added Dimension (MAD) - pudełko, kaseta i wkładka stan bardzo dobry - 9,99 Klik
Desmond's Dungeon by Sparklers - pudełko ma ślady po naklejkach z ceną - łatwe do wyczyszczenia, wkładka i kaseta stan bardzo dobry - 8,99 Klik
Przytulający całość może spodziewać się rabatu w wysokości ok. 15% i zapłaci jedynie 25,00 za całość.
Bump tematu. Jakoś nie mam siły wystawiać na Allegro. Ceny obowiązują jak wyżej.
Jesienne wietrzenie szafy przynosi efekty na Allegro http://allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=3037
Poza tym oddam Atari 7800, nie wiem czy działa - dostałem jest 100 lat temu, jako działające i do tej pory nie dorobiłem się zasilacza. Wersja PAL (tak twierdzi naklejka od spodu), lekki ubytek plastiku od spodu - niewidoczny przy normalnym użytkowaniu. Oczywiście interesują mnie kasetki na wymianę za.
Kierowniku. "Ukradłeś" mi ostatnio sprzed nosa "Lords of Karma". Smutno mi teraz:-)
A to Ty się skapowałeś za późno, że ustawiłem wszędzie 8,88 :) I tak przepłaciłem IMO trochę, jak masz jakieś fajowskie kasetki na zejściu to daj znać ;)
Udało mi się pyrknąć te dwie pozostałe, które miał tamten sprzedajacy. Midway Campaign i coś tam jeszcze. A swoje, które mam, a mam ich niewiele ale są rarytaśnie, to nie sprzedam bo po 1 sztuce tylko posiadam. Jednak jak coś mi wpadnie ciekawego to na pewno tu napiszę, albo od razu wyślę priva.
Trzy gry dla Lynksa: Xybots, Tournament Cyberball, Steel Talons. Nowe, folia.
30,- od sztuki, za komplet 80,-. Szybka sprawa do dziś wieczorem muszę mieć chętnych. Promocja - jak ktoś nie ma kasy, może zapłacić do końca miesiąca.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Wielka WYPRZ u Kierownika
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 50 zapytań