No cóż Dely. Dziwne uczucia miałem czytając ten regulamin. Poźniej drugi raz dziwnie się poczułem przez to, że zamknąłeś temat nie dając nikomu możliwości nawet zadania pytania.
Rozumiem cie stary poczęści, bycie adminem i moderatorem tego malutkiego zoo to z pewnoscią spore obciążenie i sprzątanie bajzlu po innych napewno jest uciążliwe.
Jednakże myślę, że jest sporo przesady w tych punktach.
Przepraszam, że nie zacytuje ale pozbawiles mnie tej możliwości. Do tego wydaje mi się, że zamiast ułatwić sobie robotę to przysparzasz sobie jej tylko. Bo teraz siedz i pilnuj i sprawdzaj wielkości avatarow i kasuj każdą odzywkę.
Tak szczeże powiedziawszy to przynajmniej ja nie zauważam tu jakichś strasznych uchybień (no może poza jednym moim wybrykiem), a wulgaryzmy i tak są cenzurowane pozatym wulgaryzmy też są w słowniku jeż. Polskiego (i nie tylko) i po coś istnieją. wyrażają uczucie, emocje itd. Oczywiście nie popieram bezsensownego bluzgania ale czasami są i one potrzebne.
Na koniec ciekaw jestem (tak jak w temacie) jak ten cały regulamin miał się będzie do praktyki i mam nadzieje, że forum przez to nie opustoszeje - a może o to chodzi ??. Żeby był wreszcie święty spokój ?
Buziak Dely.