1 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2008-04-05 14:08:28)

W nawiązaniu do posta http://atariarea.krap.pl/forum/viewtopi … 7&p=1.

Gepad zwrócił te kilka złociszy ale okładek na dyskietki (obiecanych) nie dostałem i nie dziwię się bo dla mnie od początku była to tylko podpucha na złagodzenie (zresztą tylko chwilowe) całej zaistniałej sytuacji :/ Nie wierzę że to wina poczty. Jeśli tak to Gepard zaprzestań wysyłania przez Pocztę Polską bo przecież w ten sposób wysłane przesyłki NIGDY od Ciebie nie dotrą do adresata !
Handluję na Alledrogo od 2002 roku i NIGDY, powtarzam NIGDY ! nie miałem kłopotów z wysyłką, co innego jest kiedy przesyłka ma dotrzeć do mnie. Ciekawe, prawda ?!

Przykro jest mi o tym pisać, ale niech inni wiedzą czego mogą się spodziewać.

Btw. Z tym 1974 rocznikiem to trochę popłynąłeś. Najlepszy rocznik to '75 ;)

STYMulator JIL ST YM2149 mjuz:k @ gnu/linux
SIUP (SIo2Usb2Pc) - SIO2PC USB Edition
PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

2

W poniedziałek wyjaśniam sprawę na poczcie.Okładki dostaniesz tak jak powiedziałęm.Nawet jak miałbym Ci je w zębach do domu przynieść. Jezu ja tu zbankrutuje, jak bede cos jeszcze jako bonus dorzucał.Trza było na priv napisać Grzeniu:/

gep/lamers^dial

3

Proszę podeślij mi skan potwierdzenia wysyłki. Ostatnio nie mogłem się o niego doprosić :/

PIN ready logo
3M / InD: ... na kasetach były zabezpieczenia w postaci tzw. "mikropierdnięcie" ...

4 Ostatnio edytowany przez gepard (2008-04-06 00:03:03)

Jak tylko odnajdę sie w tym przeprowadzkowo-remontowym burdelu to z radością. Dla Ciebie wszystko;) mam nadzieje że przesyłka dojdzie bo dorzuciłem tam jeszcze jakieś atarowskie gratisy, nawet juz teraz nie pamiętam zbytnio co (siakieś gazetki itp. jesli dobrze kojarzę). Ale mam nadzieję że jak otrzymasz do rąk własnych, to wygenerujesz posta, że jednak Introspective Cie nie okradł?;)

gep/lamers^dial

5

Grzeniu: a może po prostu nie handluj z "tym panem" (no offence, Gepz! ;) ), skoro tak to na Ciebie działa, że musisz na forum wylewać swoje żale.

I Ty zostaniesz big endianem...

6 Ostatnio edytowany przez grzeniu (2008-04-06 17:00:25)

Miker: To moja pierwsza i ostatnia transakcja z Introspective.
Gepard: Wskaż mi proszę gdzie pojawiło się słowo, że mnie okradłeś ? Ja tak napisałem ?

PIN ready logo

7

Grzeniu: to by zart. Mam do zycia i swojej osoby wieeeeeeeelki dystans.Wiec sie nie przejmuj. Ja slowa dotrzymam.

gep/lamers^dial

8

2008.08.21 gepard, dobrze że nie napisałeś do kiedy :/

PIN ready logo

9

uprzedziłeś mnie:) własnie pakuję przesyłkę dla Ciebie, a w niej:

- udało mi sie właśnie zdobyć taką samą instrukcję do CA-12
- obiecane okładki na dyskietki
- jakies gazetki

oczywiście wszystko gratis i jeszcze raz przepraszam za okropny delay.
Aha piwa juz nie wysyłałem, to przy okazji jakiegoś zlotu.

Ps. mam nadzieje że nie stałem się "vulgarem";P

gep/lamers^dial

10

timing tez masz dobry, ale jesli rzeczywiscie wyslesz - masz nad nim niezla przewage ;)
no i pomiedzy okladkami a falkonem jest jednak dodatkowo "niewielka" roznica kwotowa ;)

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

11

No i co z tego ze roznica cenowa, ciecie w chooja takie samo.

12

Minęło troche czasu, więc jestem ciekaw czy Grzeniu dostał przesyłkę. Nie wiem ile jeszcze będe pokutował za ten delay /niekoniecznie z mojej winy/. Niemniej łatwo zrobić akcje na forum a potem sobie siedzieć cicho...Jeśli dostałeś przesyłkę a w niej to co obiecałem że gratisowo dorzucę to racz chociaż z wielką łaską napisać "paresłów" żeby skończyć z mitem że jestem złodziejem i naciągaczem, bo tacy jak Mazi będą uparcie niczym Niesioł w pewne spiski wierzyć...;)

gep/lamers^dial