Czy ktoś może próbował dodać kartę mBank Visa Electron do swojego konta PayPal? Od jakiegoś czasu można Electronami z mBanku płacić w Internetach więc może i z PayPalem robi?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Bałagan » Visa Electron z mBanku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś może próbował dodać kartę mBank Visa Electron do swojego konta PayPal? Od jakiegoś czasu można Electronami z mBanku płacić w Internetach więc może i z PayPalem robi?
bez problemu paypal dziala z electronami ;-)
Dely - też chciałem i wywala błąd... "ludzie mawiają" ze tu nie wystarczy karta debetowa, a taką właśnie jest ten nasz plasticzek z mBąku tylko karta kredytowa.
Lotharek - jeżeli jestem w błędzie to proszę, popraw mnie jednocześnie załączając instrukcję krok-po-kroku jak to zrobiłeś... chociaż swoją drogą wydaje mi się, że używasz/posiadasz kartę kredytową i nie ma tutaj (chodzi o PayPal) znaczenia czy to electron.
eKarta z mBanku działa na 100%. Ale to nie jest Visa Electron, tylko Visa Virtual.
paypal dziala z kazda karta debetowa, a taka jest visa electron. uzywam z BZWBK i barclays.
Działa, mam taką dodaną.
Dzięki panocki.
paypal dziala z kazda karta debetowa, a taka jest visa electron. uzywam z BZWBK i barclays.
etam - z maestro nie dziala ;)
juz na stronie glownej widac ze dziala tylko z kartami visa i mastercard...
To dlaczego moja nie działa skoro ma działać? Proszę o wyjaśnienia tudzież instrukcje.
edit :: prosze, poniżej dowód. nie znalazłem tam NIGDZIE opcji dodania karty "debetowej" (tutaj z mBąku) dlatego pytam się JAK sie to Wam udało zrobić skoro wszedzie pisze "karta kredytowa" ?
jakis siakis dziwny ten tfuuj PAYPAL. I z MASERTO PAYPAL DZIALA - kumpel ma i uzywa :-)
Czy karta płaska mBanku do rachunku eKonto jest akceptowana przez PayPal ?
Lotharek - jedno pytanie : JAK ? + drugie pytanie : Dlaczego masz po ang a ja po pl ?
edit :: Przepraszam <bijesie> zanim zapytasz sprawdz dokładnie...
Sprawa jest banalna - należy rozszeżyć konto z osobistego na przynajmniej specjalne.
Czy karta płaska mBanku do rachunku eKonto jest akceptowana przez PayPal?
Nie, nie jest akceptowana. Zamów sobie e-kartę do eKonta - tylko przez nią możesz płacić w internecie.
mw: WWW.PAYPAL.COM NIE WWW.PAYPAL.PL :-) simple, isn`t it ?
Niestety numer z .com zamiast .pl nie działa jeśli założyłeś konto z adresem w Polsce. Lotharek pewnie zakładał w UK.
Dely, moje wlasne, dotychczasowe doswiadczenie wskazuje, ze nie powinna dzialac. Jezeli faktycznie mozna placic debetowa z mbanku w internecie, to bylbym tym zaskoczony - do tej pory nie mozna bylo. Natomiast bez problemu mozesz zamówic sobie ekarte - odpowiednik kredytowej visy - tyle ze wirtualny. Place nia od lat zarowno w paypalu jak i w sklepach wirtualnych i nigdy nie mialem zadnych problemow. Jest to obecnie chyba najtanszy w Polsce sposob przelewanai kasy w obrebie calego swiata. Za taka ekarte mbank liczy sobie 20 lub 25 zl rocznie, tak wiec smieszne pieniadze.
mi działa karta z Inteligo więc z Mbanku też powinna!
Do tej pory nie mozna nia bylo placic w internecie debetowa VISA Electron z mBanku, ale od miesiaca mozna, tak wiec PayPal powinien akceptowac (ja akurat mam tez wirtualna i te w PayPal zarejestrowalem).
dobra. to tak. mozna korzystac z karty debetowej Visa Electron z mBanku ale najpierw trzeba zaddzwonic na mLinie i ustalic limity. I to chyba wszystko. taka podpowiedz dostalem na czacie z Pania z mBanku :D
Moonie dobrze prawi, wszem i wobec ogłaszam, że electronami z mBanku można płacić poprzez PayPal.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Visa Electron z mBanku
Wygenerowano w 0.024 sekund, wykonano 63 zapytań