Czy ktoś może próbował dodać kartę mBank Visa Electron do swojego konta PayPal? Od jakiegoś czasu można Electronami z mBanku płacić w Internetach więc może i z PayPalem robi?
Nie czytam PM. Proszę używać e-mail.
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
65C816 XL OS v. 2.47 Nowa wersja alternatywnego systemu operacyjnego
Echa Revision 2025 Kilka interesujących produkcji dla różnych platform Atari.
atari.area w mediach społecznościowych Choć sercem naszej społeczności pozostaje forum, przypominamy, że jesteśmy również aktywni w mediach społecznościowych.
Lost World by Desire Nowe demo grupy Desire.
sio2flip - emulator peryferiów sio2flip umożliwia podłączenie Flippera Zero do Atari i korzystanie z plików ATR jako wirtualnych dyskietek.
atari.area forum » Bałagan » Visa Electron z mBanku
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Czy ktoś może próbował dodać kartę mBank Visa Electron do swojego konta PayPal? Od jakiegoś czasu można Electronami z mBanku płacić w Internetach więc może i z PayPalem robi?
bez problemu paypal dziala z electronami ;-)
Dely - też chciałem i wywala błąd... "ludzie mawiają" ze tu nie wystarczy karta debetowa, a taką właśnie jest ten nasz plasticzek z mBąku tylko karta kredytowa.
Lotharek - jeżeli jestem w błędzie to proszę, popraw mnie jednocześnie załączając instrukcję krok-po-kroku jak to zrobiłeś... chociaż swoją drogą wydaje mi się, że używasz/posiadasz kartę kredytową i nie ma tutaj (chodzi o PayPal) znaczenia czy to electron.
eKarta z mBanku działa na 100%. Ale to nie jest Visa Electron, tylko Visa Virtual.
paypal dziala z kazda karta debetowa, a taka jest visa electron. uzywam z BZWBK i barclays.
Działa, mam taką dodaną.
Dzięki panocki.
paypal dziala z kazda karta debetowa, a taka jest visa electron. uzywam z BZWBK i barclays.
etam - z maestro nie dziala ;)
juz na stronie glownej widac ze dziala tylko z kartami visa i mastercard...
To dlaczego moja nie działa skoro ma działać? Proszę o wyjaśnienia tudzież instrukcje.
edit :: prosze, poniżej dowód. nie znalazłem tam NIGDZIE opcji dodania karty "debetowej" (tutaj z mBąku) dlatego pytam się JAK sie to Wam udało zrobić skoro wszedzie pisze "karta kredytowa" ?
jakis siakis dziwny ten tfuuj PAYPAL. I z MASERTO PAYPAL DZIALA - kumpel ma i uzywa :-)
Czy karta płaska mBanku do rachunku eKonto jest akceptowana przez PayPal ?
Lotharek - jedno pytanie : JAK ? + drugie pytanie : Dlaczego masz po ang a ja po pl ?
edit :: Przepraszam <bijesie> zanim zapytasz sprawdz dokładnie...
Sprawa jest banalna - należy rozszeżyć konto z osobistego na przynajmniej specjalne.
Czy karta płaska mBanku do rachunku eKonto jest akceptowana przez PayPal?
Nie, nie jest akceptowana. Zamów sobie e-kartę do eKonta - tylko przez nią możesz płacić w internecie.
mw: WWW.PAYPAL.COM NIE WWW.PAYPAL.PL :-) simple, isn`t it ?
Niestety numer z .com zamiast .pl nie działa jeśli założyłeś konto z adresem w Polsce. Lotharek pewnie zakładał w UK.
Dely, moje wlasne, dotychczasowe doswiadczenie wskazuje, ze nie powinna dzialac. Jezeli faktycznie mozna placic debetowa z mbanku w internecie, to bylbym tym zaskoczony - do tej pory nie mozna bylo. Natomiast bez problemu mozesz zamówic sobie ekarte - odpowiednik kredytowej visy - tyle ze wirtualny. Place nia od lat zarowno w paypalu jak i w sklepach wirtualnych i nigdy nie mialem zadnych problemow. Jest to obecnie chyba najtanszy w Polsce sposob przelewanai kasy w obrebie calego swiata. Za taka ekarte mbank liczy sobie 20 lub 25 zl rocznie, tak wiec smieszne pieniadze.
mi działa karta z Inteligo więc z Mbanku też powinna!
Do tej pory nie mozna nia bylo placic w internecie debetowa VISA Electron z mBanku, ale od miesiaca mozna, tak wiec PayPal powinien akceptowac (ja akurat mam tez wirtualna i te w PayPal zarejestrowalem).
dobra. to tak. mozna korzystac z karty debetowej Visa Electron z mBanku ale najpierw trzeba zaddzwonic na mLinie i ustalic limity. I to chyba wszystko. taka podpowiedz dostalem na czacie z Pania z mBanku :D
Moonie dobrze prawi, wszem i wobec ogłaszam, że electronami z mBanku można płacić poprzez PayPal.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Bałagan » Visa Electron z mBanku
Wygenerowano w 0.067 sekund, wykonano 22 zapytań