...działający i z klawą... może być z sio2sd na pokładzie :D
Są jakieś realne szanse na "znalezienie" ? Za rozsądną cenę oczywiście...
Press play on tape...
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » XEGS poszukiwany
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
...działający i z klawą... może być z sio2sd na pokładzie :D
Są jakieś realne szanse na "znalezienie" ? Za rozsądną cenę oczywiście...
Rozsądna to jaka 500, 1000, 1500 ;-) Ostatnio tylko takie cyfry się pojawiają.... wydają się być rozsądne ;)
Ja za swojego dalem 400 zlotych (fakt, ze bylo do tego sporo drobiazgow typu cartridge, magnet 1010 i tak dalej). Czy to jest dla Ciebie rozsadna cena?
a moze xegs z 1mb, sdx, stereo, kmk z hdd 2gb, sio2pc, sio2sd ??
@Kaz: tak
@Loth: a masz taki w dwóch egzemplarzach ? ;-)
@maw: Tak z ciekawosci - czemu akurat XEGS? Zajmuje duzo miejsca, a jedynym plusem nad 130 jest chyba wiecej miejsca w obudowie na rozszerzenia.
A co do cen: sa bardzo rozne w przypadku XEGS. Jesli komus nie zalezy na ladnym wygladzie to i za 100-150 mozna wyhaczyc. Ale mozna tez sobie sciagnac nowke w folii za 5x tyle.
pomyślałem sobie, że skoro xc12 mi zdechł, 800tka ledwo zdycha (brejka nie ma, bo się zbyt często "sam" wciskał, pasek łączący klawę z płytą częściowo rozklejony...), to już lepiej coś, co nowocześniej wygląda, z czego da się wczytywać... jak sobie pomyślisz, że jeszcze tą myszkę bym podłączył, no to na takim sprzęcie to można już grać... a poza tym, to zawsze marzyłem o tym, żeby mieć atarynkę z osobną klawiaturą :)
@nosty: "Jesli komus nie zalezy na ladnym wygladzie" - możesz coś więcej przybliżyć ?
PS. wiem, że myszka "prawie kolekcjonerska", no ale jak mi ktoś zrobi drugą taką chodzącą z atari, to tą oddam w ramach ceny za xegsa (no chyba, że ją wcześniej sprzedam) ;-)
czy mówiąc o tych 4 stówach mówiliście o tym ebay xegs gb ? yyy....
no niestety, kolejny raz przegrałem batalię o XEGS-a :( - niestety, nie stać mnie na więcej niż 100-120 PLN :,(
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » XEGS poszukiwany
Wygenerowano w 0.018 sekund, wykonano 62 zapytań