nosty napisał/a:A teraz konkretnie: facet wystawia aukcje na ktorej pisze ze stacja jest sprawna. Potem kolejna, gdzie pisza ze stacja jest niesprawna. Potem trzecia, gdzie pisze ze stacja jest _nietestowana_. Na wszystkich aukcjach jest fotka tej samej stacji.
Czyli co najmniej jedna z informacji o stanie stacji byla klamstwem. CBDU.
xray napisał/a:to faktycznie skończ dyskusję, bo po Twoich słowach "A teraz konkretnie:" nie ma żadnych dowodów (choć może i są tylko nie wiadomo na co, bo nawet nie raczyłeś napisać na co to dowody). Podajesz jeno swoje podejrzenia (zresztą słuszne), których nijak nie jesteś w stanie udowodnić.
Podalem dowod, _logiczny dowod_, ze facet klamal. To czysta logika: jedno wynika z drugiego. Opisy na wszystkich 3 aukcjach nie moga byc prawdziwe. Takie klamstwo na aukcji = wprowadzanie w blad licytujacego.
Naprawde nie wiem jak mozna wytlumaczyc to jasniej i prosciej? Nie powiem ze kazde dziecko to zrozumie, ale kazdy kto mial podstawowe lekcje z logiki na pewno.
xray napisał/a:ale ufając iż allegro posiada niezbite dowody z pełną odpowiedzialnością za swoje słowa w tym momencie i z największą przyjemnością mogę wreszcie powiedzieć, że: HitAndRun2 to oszust i ściemniacz.
I tu mnie powaliles na glebe :) ROTFL!. Twierdzic ze reakcja Allegro jest _dowodem_w jakiejkolwiek sprawie i ufac reakcjom tej fiormy to przyznawac im ceche nieomylnosci i ostatecznej instancji, a sobie tytul Latwowiernego Roku.
Bo wystarczy pare min googlowania i czytania grup dyskusyjnych by przytoczyc przypadki dowolnego, niekompetentnego banowania/odwieszania kont i innych dziwacznych reakcji Allegro nie majacych kompletnie nic wspolnego z faktami i uczciwoscia.
Nie zycze aby Ciebie, to kiedys spotkalo i zeby ktos wtedy powiedzial "to oszust, dowodem nie do obalenia jest fakt, ze Allegro go upomnialo".
A nawet gdyby zaufac Allegro. To najpierw zadales 99,9999% a wlasciwie, przepraszam 100% pewnosci, zeby nazwac kogos oszustem, a teraz szafujesz okresleniami "oszust i ściemniacz" wiedzac tylko ze Allegro podjelo "stosowne dzialania" - najpewniej zwykle ostrzezenie? To troche niewspolmierne slowa. Ja bym ich nie uzyl majac tak slaba wiedze o sprawie.
Bardzo staralem sie zrozumiec Twoj punkt widzenia i to czego bronisz. I po raz drugi mam wrazenie, ze robisz co mozesz, stosujesz jakies salta logiczne i absurdy moralne (jak to porownanie podbijania kopertkami do ostrzegania przed kretaczem) po to tylko aby miec przeciwne zdanie do wiekszosci dyskutantow. Moze daje Ci to po prostu satysfackcje i poczucie wyzszosci (ktore bardzo daje sie czytac miedzy liniami)?
xray, ja udowodnilem stosujac logike, ze HitAndRun2 (lub oosba ktorej udostepnil konto na Allegro) to kretacz i klamczuch.
Ty udowodniles, ze zyjesz w krainie fantazji i prawniczych teorii.
PS. Pytanie osobiste, jesli zechcesz odpowiedziec: czy Ty czasem naprawde nie jestes prawnikiem z zawodu? ;)