Zobaczylem tu cartridge i ciekawi mnie, czy to jakis ichni wynalazek. Czy ktos jest zarejestrowany na tym portalu, zeby zapytac sie goscia o szczegoly?
Prowadzę stronę dla obłąkanych: http://atari.online.pl/
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
VIII. Basque Tournament of Atari 2600 Kolejna relacja, wśród otrzymywanych od naszego przyjaciela Egoitza z Kraju Basków.
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Ruska aukcja
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Zobaczylem tu cartridge i ciekawi mnie, czy to jakis ichni wynalazek. Czy ktos jest zarejestrowany na tym portalu, zeby zapytac sie goscia o szczegoly?
Hmm... wygląda to na "ichnie" Allegro, ale znając ich naturę "pożyczania" sobie wszystkiego użytecznego od innych, z Allegro może mieć niezbyt wiele wspólnego. ;)
Edit: A jednak są powiązani! :)
Kaz - logujesz sie z haslem z allegro. To jak ze ebayami - dziala na wszytkich powiazanych portalach.
Zapytaj koniecznie o tego carta i popros o wieksze zdjecie jesli mozesz. Ja po rosyjsku od biedy rozumiem co czytam, ale raczej nic nie napisze :(
Calego zestawu za $50 + przesylka dla carta sie nie oplaca, ale jesli to ciekawy cart ich produkcji (cos innego niz zwykle turbo albo skladanka gier) to $20 za samego carta + przesylka chetnie wyloze. Tylko problem moze byc z platnoscia...
Aha, skoro allegrowe dane dzialaja to sprawdze sam.
Problemu z platnoscia byc nie powinno. Swego czasu wykonywalem pare platnosci do Rosji i oplata byla rozsadna (jakies 25 zl w Banku Handlowym za przelew, szczegolow od czego ta kwota zalezala nie pamietam). Trzeba sie tylko bylo upewnic, czy bank mial bezposrednie "polaczenie" z bankiem rosyjskim, bo przelew potrafil przejsc przez kilka dodatkowych bankow i to np. w Stanach albo Izrealu :). I dodam, ze kosztowalo to ekstra w zielonej walucie.
Po rosyjsku mu nie napisze, bo nie mam cyrylicy, ale moze po angielsku da rade.
Napisalem mu po angielsku i po rosyjsku w transkrypcji laciniskiej :)
Do dzis mi nie odpisal, za to zwiekszyla mi sie znacznie ilosc spamu na skrzynce - teraz dodatkowo rosyjskojezycznego. I to by bylo na tyle w kwestii nie gwarantowania tajnosci emaili przez serwisy, ktore to obiecuja. Zreszta to samo spotkalo mnie dawno temu na amerykanskim Ebayu (okolo roku 2000) - konto, ktore podalem TYLKO tam, w formularzu rejestracyjnym, po pewnym czasie zaczelo odbierac spam zupelnie z Ebayem nie zwiazany.
Kaz, a powiedz mi, jakiego masz antyvira w systemie ? bo tak się składa, że na mail, który używałem tylko do korespondencji z Tobą (bo prywatnie to ja już mało co wysyłam) także zaczęło mi przychodzić więcej spamu...
Nortona, ale co to ma do rzeczy?
także zaczęło mi przychodzić więcej spamu...
Jezeli juz wczesniej przychodzil do Ciebie spam, to znaczy, ze Twoj adres juz byl znany spamerom. Ja mowie o przypadkach, w ktorych wczesniej ZADEN spam nie przychodzil na dana skrzynke (Ebay) albo przychodzi w nowej wersji jezykowej, co swiadczy o nowym zrodle mojego adresu pozyskanego przez spamerow (Allegro).
To dziwne, ja też mam Nortona. I narzekam na niego jak cholera. Sprawdź sobie kompa tym: http://housecall65.trendmicro.com/ i tym http://www.pandasecurity.com/homeusers/ … tivescan/? w sumie oba wykryły mi 25 rzeczy, które "zapomniał" usunąć Norton.
Panda jest słabym A/V wiem, ale za to ma mocny moduł wykrywania trojanów. Trend za to wg. mnie jest bardzo drobiazgowy.
Do sprawdzania od czasu do czasu uzywam ArcaMicroScan (to Ci od Marka Sella i MKSVira, po podziale). Norton strasznie zamula komputer i jak mi sie skonczy subskrypcja na baze wirusow to zamierzam go zmienic na cos innego.
ano, dokładnie - jak najprędzej wymieniać, ale z tego, co czytałem kiedyś o arcaV to oni właśnie współpracują z symantecLabs więc na jedno wychodzi... kiedyś jeszcze Kasperky'm online sprawdzałem zamiennie z pandą, ale przestałem od czasu, jak mi mój własny kod projektu uznał za wirusa :|
Stuprocentowa gwarancje ochrony przed wirusami daje jedynie wylaczenie wtyczki do internetu i komputera.
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kolekcjonowanie » Ruska aukcja
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 58 zapytań