Witam!
Tak jak w temacie, chętnie kupię Atari 130XE w dobrym stanie. Nie naprawiane ani bez przeróbek.
Pozdrawiam
Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować lub zarejestrować.
Nowa obudowa dla 800XL - zostało 36 dni Niewiele ponad miesiąc do końca kampanii.
Zmarł twórca języka BASIC Zmarł Thomas E. Kurtz twórca języka BASIC
Zmiana serwera atari.area Serwis przeszedł właśnie ważną aktualizację infrastruktury
4th Atari ASCII Compo - wyniki Dostępne są już wyniki tegorocznego ATASCII Compo.
thing neo 1.60 Olivier Landemarre wydał nową wersję desktopu Thing.
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Atari 130XE
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
Witam!
Tak jak w temacie, chętnie kupię Atari 130XE w dobrym stanie. Nie naprawiane ani bez przeróbek.
Pozdrawiam
lepiej allegro. Tutaj "bez przeróbek" nabiera innego znaczenia :D
"Bez przeróbek" = "w folii" ?
Kolekcjoner ? :D
Najlepiej by było jakby stan był idealny :P Może być nowa sztuka. Zasadniczo teraz szukam dowolnego modelu seri XE (bo inaczej nigdy sie nie uda). Nie jestem kolekcjonerem, ale bardzo mi zależy aby mieć taki jeden egzemplarz. Dla przyszłych pokoleń :)
Keitaro - a ile jestes sklonny zaplacic?
Zasadniczo jesli kupisz nowke w boxie <600zl to Dely powinien Ci ustawic pod nickiem "Szczesciarz" ;)
Te nowe 800XE za 99zl o ktorych pisales w innym watku, pewnie rozeszly sie w minute osiem.
No cóż, my ciułacze śmiejemy się z imperialistycznych zepsutych przez kapitalizm kolekcjonejrów. A wgłębi im zazdrościmy zawartości półek. To takie małe ale nasze Polskie zepsucie. Z jednej strony chcę mięć TOMSa 720, ale wiem że i tak będzie się kurzył (tak jak obecnie CA-2001 z Toms Turbo).
Tak naprawdę liczy się rozszerzony na FULL Atarek. 1MB,Stereo,Sio2SDin,KMK-IDE,SDX. A tego na Alledrogo nie kupisz. I tu my ciułacze :)
pajero - za 300 ktos mi zawsze moze taka atarke zrobic.
Oryginalnego TOMS'a Ci nikt nie zrobi.
jak to nie kupisz....
swego czasu był xe game system Lotharka wystaiony i to tak z dwa razy...
była to najbardziej rozbudowana atarka jaka pojawiła się na alledrogo...
czego jej brakowało?
-chyba tylko Pasiowej dopałki....
VBXE nie było na pokładzie.
A wgłębi im zazdrościmy zawartości półek.
Dla takich tekstow zostalem kolekcjonerem ;-). Swoja droga atari to nie ferrari, chyba kazdy kto pracuje jest w stanie wydac te 200 PLN co jakis czas na swoje hobby. Albo cos jest moim hobby (poswiecam temu i czas i pieniadze) albo nie. Swego czasu jakis gosc sprzedawal mega kolecje starych komputerow i z tego co pamietem bylo to zdecydowanie taniej niz 5m2 mieszkania w warszawie czy kiepski samochod. Tak wiec takie teksty ze kolecjonerzy poprzez napedzanie cen starych komputerow ograniczaja moje hobby w postaci przerobienia atari na np. toster srednio do mnie trafiaja.
Tak poza tym mam nieco 130stek, wiec jedna moge sprzedac - do odbioru w warszawie. Cena za nie pozokla powiedzmy dla czlonkow AA 50 PLN. :-).
Oj chciałbyś mieć taki toster jak niektórzy, chciałbyś. ;)
EPI - wielu chciałoby, oj tak !
pajero - za 300 ktos mi zawsze moze taka atarke zrobic.
Oryginalnego TOMS'a Ci nikt nie zrobi.
Obawiam się, że to mało... spytaj się np. Piguły czy chciałoby mu się wbudować Sio2SDin do Atarka za 300 !
A co do TOMSa, to się zgadza. Tylko, że moje pobudki na kupno były czysto kolekcjonerskie - ostatnio odebrałem becikowe to zapas kasy jest ;)
Nie jest mi ona potrzebna. Moje CA-2001 z Toms Turbo kurzy się i tyle.
A może są inni chętni by 720-stke wykorzystać do pracy. Pomyśl o tym, nim będzie się ona u Ciebie kurzyć....
jak to nie kupisz....
swego czasu był xe game system Lotharka wystaiony i to tak z dwa razy...
Czyli z częstotliwością wystawienia TOMS 720 :)
------------------
Reasumując, wole widzieć rozgrzany w akcji 6502 jako "toster" , niź całą kolekcję "ferrari" w szafie !
Strony 1
Zaloguj się lub zarejestruj by napisać odpowiedź
atari.area forum » Kupię / Sprzedam / Zamienię Atari » Kupię Atari 130XE
Wygenerowano w 0.020 sekund, wykonano 60 zapytań