1

Mam prosbe do kogos rezydujacego w UK.
Chcialbym wylicytowac na ebay.co.uk spora kolekcje gier. Niestety sprzedawca odmowil wysylki do Polski.

Czy ktos z UK zgodzilby sie, za niewielka oplata, odebrac paczke i wyslac do Polski przez parcel2go albo inny tani transport?

Dzieki z gory.

2

Nie ma sprawy.

What can be asserted without proof can be dismissed without proof.

3

THX!
Szczegoly poszly na emaila

4

Ech, daje sobie spokoj z ta aukcja :(
Napisalem czlowiekowi, ze skoro nie chce wyslac do Polski to mam nadzieje, ze nie bedzie klopotu aby wyslal paczke do mojego kolegi w Londynie.
Dostalem odpowiedz:
"I'm afraid not, there are too many unknowns in such an arrangement. "

Tak sie wlasnie robi interesy z ludzmi z Zachodu. Zastanawiam sie jak oni sobie radza z umowami bardziej zlozonymi niz kupno chleba w sklepie.
Albo czlowiek po prostu nie lubi Polakow tylko nie chcial mi tego wprost powiedziec....

5

Kiedy mowa o pieniądzach, ludzie na zachodzie tracą wszelkie poczucie humoru.

6

szczegolnie, gdy chodzi o pieniadze i "zabawe" z polakami... poprostu zwyczajnie sie boja...

The UNIX Guru`s view of Sex:
unzip; strip; touch; finger; mount; fsck; more; yes; umount; sleep

7

no to jest tak, jak bym się bał wysłać paczki za pobraniem z Krakowa do Inowrocławia tylko dlatego, że odbierał by ją Rosjanin :)

Kontakt: pin@usdk.pl

8

Lepiej bym tego nie ujął, tyle że Rosjanin wzbudza zaufanie a Polak nie. To cwaniactwo bardzo dobrze widać w filmie.. Jak rozpętałem II wojnę światową.

9

Od kiedy Rosjanin to wzbudza zaufanie??? :)LOL...MEGALOL

gep/lamers^dial

10

To była alegoria by podkreślić jak bardzo w tyle są ci drudzy kolesie. Nie zaskoczyłeś?

11

No bo już się zastanawiałem czy aby nie przespałem wielkiego nawrócenia się "najwspanialszego, najmądrzejszego itp." narodu na świecie. Wczoraj zresztą troche upadł u mnie mit Aleksieja Pażytnowa (tego gościa od Tetrisa). Przeczytałem o jego najnowszej teorii, iż: http://tiny.pl/lb83  Trzeba mieć fantazję, albo Stolicznaya miała mocniejszego kopa niż zazwyczaj:P LOL.

gep/lamers^dial

12

gepard - to nie jest pierwszy sygnal tego typu. Mysle, ze dozyjemy czasow, kiedy lobby koncernow takich jak MS przeforsuje (przynajmniej w USA) ustawe zakazujaca darmowego udostepniania software'u jako nieuczciwej konkurencji albo dumpingu. Zwal jak zwal.