No tak, pojawiłem się, to było poniekąd spowodowane działalnością portalu nasza-klasa.pl. :) Lecąc za ciosem po kolegach z podstawówki i liceum, przyszedł czas na tak znaczący kawałek mojego życia, jak scena ST.
O reaktywacji ECHO Zine myślałem raczej w kategoriach wspominkowych - jak zasugerowałeś. Nie mam tylko dostatecznie sprecyzowanej koncepcji w jakiej postaci. ECHO Site jak sam zauważyłeś było czymś kompletnie innym, bazowało na pewnym wycinku zawartości oryginalnego ECHO Zine. Tak jak nadmieniłeś, teraz z popytem na takie prody jest jeszcze gorzej niż kiedyś - choć może dla uhonorowania wspólnie przeżytych chwil... czemu nie?
W kwestii euforii - wiesz, od 2001 jestem współtwórcą wortalu o ostrej muzyce - HardZone.pl. Portal jest nonprofitowy, stały skład redakcji to mój kumpel i ja. Reszta to ludzie z całej Polski, którzy piszą newsy, recenzje, robią wywiady z różnymi ludźmi ot tak, dla własnej przyjemności. Z tego co widzę, to brak profitu jest dobrym lepiszczem takiego przedsięwzięcia. Część takich wortali przeżywa ciężki chwile, część zamiera, HZ zawsze się podnosi z marazmu tylko dzięki entuzjazmowi. Naprawdę - to zdaje egzamin.
Adamsky jest teraz w Nuneaton, ale dowiedziałem się tego nie od niego samego a z naszej-klasy. Mam jeszcze szczątkowy kontakt z grupą T.F.T.E., ale Ci z Was, którzy są żonaci a może i dzieciaci :) wiedzą, że w miarę przyrostu ilości obowiązków czas maleje wprostproporcjonalnie. Ja sam na razie jestem świeżo po ślubie, dzieci jeszcze nie mam; ale żonę mam wyjątkowo tolerancyjną :)
W każdym razie Pawle, proszę Cię o kontakt na prv, pogadamy, co?
serdeczne pozdrowienia dla wszystkich.
Riot
Bleed.